Alla inlägg under mars 2008

Av Catten - 9 mars 2008 16:10

Något av det bästa jag vet är att slöa......söndagar är perfekta slödagar!!


En person i min närhet (tja, inte diekta geografiska närhet men ändå) hintade en gång att det kanske vore smart om jag gick och lade mig i hyfsad tid, typ före klockan fem på morgonen. God idé, men då ska nämnda person inte sätta igång och tjattra med mig på msn klockan två på natten! Nä, jag klagar inte, tvärtom - jag fick länkar till trevlig musik och skrattade en hel del - men idag är det inte enbart mitt fel att jag är trött. (Det där kallas skuldfördelning och är rätt känt i världshistorien *L*)


Så, nu när jag har kört lille J till stationen efter att fullständigt ha pratat öronen av honom och försökt att låta bli att fnissa varje gång Puman eller Franken(stein) hoppat och skrämt honom ska jag ta mig en taktikvila i soffan. Jag ville väl mest säga att  - FRAM FÖR MER BESÖK TILL CATTEN!! Me like att ha folk omkring mig, men det är nog tryggast att ta med öronproppar - speciellt om Ängelen är hemma, det muttrades visst en aning om vår likhet i (dålig) humor och vassa tungor......;-)


Skräm en vampyrhundsgris - släpp en vitlöksfis!

*skrattar så jag trilar omkull*

Av Catten - 8 mars 2008 10:55

vara lagom - fick jag som tips (tack Vagabond). Hmmm.....det faller på sin orimlighet tyvärr: Jag ÄR inte lagom, jag är alltid för mycket! För snacksalig, för vidlyftigt viftande med mina långa armar, för många (uppenbarligen) tvetydiga blickar under min långa snedlugg, för stora och högljudda skratt, för mycket prat om mig själv även om det är typ "kolla vad korkad jag är" snack, för liten i maten (??!!!!!), för vulgär i mina skämt, använder för många svordomar, för öppen med mitt snusande och chokladmissbruk, för mycket, för mycket, för mycket......men jag tog ialla fall ingen sås! ;-)


Nä, seriöst så hade jag faktiskt en skitkul kväll - långt ifrån alla dissade mig enligt ovanstående. E tyckte iallafall att jag var "en frisk fläkt" och mannen jag hade till bordet såg varken ut att bli rädd eller känna avsmak, han till och med skrattade - en hel del! Att jättetjuriga K skulle vara där hade jag ingen aning om, och kunde inte rå för - hon har ogillat mig sedan vi sjöng i kör ihop och jag nog skam till sägandes var lite elak mot henne.


K är nämligen inte den vassaste kniven i lådan om man säger så...lite klientvarning över henne och vid den perioden i mitt liv hade jag inte ork för "klienter" i mitt privatliv, så förmodligen fick jag väl igen för det igårkväll. Nåväl - kul hade jag, god mat, mycket prat och många glada skratt blev det! Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska kunna smita undan för att slippa diska/bädda/dammsuga innan jag ska hämta J på stationen och som låter som en rimlig undanflykt till varför det inte är gjort när jag får så fin gäst! *L*


Nä, bejbs - det finns nog ingen återvändo, disken kallar! Ha en finfin lördag, det ska jag -J ska tvingas att se på "Andra Chansen" med mig! *ler grymt*


Ha det bäst - flodhäst!!

Av Catten - 7 mars 2008 17:36

att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig.....E ringde i förmiddags och bad mig komma över " på en bit mat" ikväll.......När jag frågade om inte hon ville komma hit istället sa hon med skratt i rösten att det går minsann inte för det blir mer folk hemma hos henne - hon håller spontanfest med bland annat som hon sa: " några trevliga herrar".


Hassegu, ska man nu utsättas för matchmaking också!? Att Å vill tota ihop mig med grannen sin är ju av rent egoistiska skäl, men det här med vilt främmande "herrar" som jag förmodas vara trevlig mot - hur ska det gå, jag ÄR ju inte trevlig!! Jaja, jag får väl ta några Valium så jag kan prata i "normalt" tempo och inte dränker dem med min kulsprutesvada, alkohol blir det ju inte frågan om eftersom jag måste köra och skulle jag bli för hemsk så har E förhoppningsvis lite Gaffatejp att tysta mig med.


Nu gäller det att uppdatera allt pappa lärt mig om bordsskick oxå, man håller gafflen i hö....vänster hand och man stoppar inte kniven i munnen, om det inte är sås på den som man behöver slicka av? Kanske bäst att inte ta någon sås.......får man prata med mat i munnen eller är det kanske så att jag för en gångs skull SKA ägna mig åt maten och låta nån annan komma till tals?


Det blev mycket att fundera över nu, jag är inte van vid att vistas i möblerade rum med civiliserade människor, jag hoppas verkligen att jag inte skrämmer hennes vänner så att de inte vill umgås med henne mer.....


Bör väl dra mig mot duschen och sen inventera garderoben för att se om där finns något som är lämpligt för en fest med vuxna människor snarare än för en lerig festival? Vad har man på sig på fest förresten - jag tenderar att ofta vara "overdressed" eller alldeles för sluskig - vad fan är LAGOM??


Over and out - scream and shout!

Av Catten - 7 mars 2008 08:11

Alldeles i onödan gick jag och lade mig duktigt tidigt igår - så tidigt att mina katter blev skogstokiga och har tillbringat hela natten med att LÅTA!! De har sprungit runt som tokiga, slagits tills de skrek, lekt med kablar, kloat på möbler, hoppat på mig i sängen, krafsat sig genom bottnen på toalådan, rivit ner en vas från högst upp i min bokhylla, blivit utstängda från mitt sovrum och krafsat färgen av dörren i sina försök att komma in igen,  Frank har bevisat att antingen fattas nightvisionen eller så fattas hjärnan för han har ett antal gånger försökt stoppa in sitt huvud i min mun - och hans nos är BLÖT och äcklig att vakna av!


Alldeles i onödan gick jag och lade mig duktigt tidigt igår och låg vaken halva natten och irriterade mig på all olåt och hur dåligt jag sov och hur fullständigt mör, trött och förvirrad jag skulle vara på min anställningsintervju nu på morgonen om jag inte fick sova!


Alldeles i onödan steg jag upp redan klockan sju och stod en halvtimme i duschen för att RIKTIGT vakna till, så pass "riktigt" som jag kan vara vaken före klockan 10. Alldeles i onödan pressade jag i mig två knäckebröd långt före normal frukostätartid som nu (precis som jag visste) halkar upp och ner och kommer så att göra några timmar till. Alldeles i onödan har jag gjort det här - alldeles i onödan, för när jag just stod och skulle dra på mig kängorna ringde telefonen och det var min presumptive arbestgivare som "tyvärr hade fått förhinder och ber att få återkomma nån gång längre fram"....


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Meningen med mitt liv är fan inte ens 42!

*går och drar nåt gammalt över mig*

Av Catten - 6 mars 2008 13:59

är det idag, i många bemärkelser!


Tomt på sysselsättningsfronten, tomt i gästböcker och inboxar, tomt i min lägenhet, tomt på en förklaring, tomt i skafferiet, tomt till och med under läppen!


Delvis är det skönt, jag är tom jag med - fullständigt tom på energi just nu, men jag måste nog försöka ladda lite till i morgon - man kan ju inte gå på intervju som en urlakad papperstrasa? Det känns som om idag kommer att fortsätta vara en tom dag - men min mage behöver nån form av fyllning nu - dags för frukost!! Sen ska jag nog gå och lägga mig på soffan en stund och fylla tomheten med lite mera sömn - det är en njutning det också......


Tvättade idag - bland annat en bäddmadrass jag snodde till mig i städfrenesin hos exet igår men se på fan om jag inte lyckades torktumla helvetet för varmt så det blev som en jävla volanggardin - det ÄR inte meningen att jag ska sova gott i min säng :(


På radion pratar de förhållanden - en man oroar sig för att aldrig någonsin hitta sitt livs kärlek, utan tvingas "nöja sig" med något mindre än den där svindlande känslan han hade när han var elva och förälskad i en klasskamrat....Jag säger bara HA!!! Hmmmpffff och bha!!!


Apoteket i Sverige ska börja sälja dildosar, massagestavar, löskukar - kalla det vad du vill. Kan man få en sån utskriven på recept tro? *flinar* I Texas får man inte köpa sådana om man inte har ett medicinskt problem och det är emot lagen att äga mer än sex stycken eftersom man då kan misstänkas för att "langa" dem....och man får inte sälja dem under annat namn än som "kondomdemonstratörer". Härligt!


Puss och smack - hajattack!

Av Catten - 5 mars 2008 16:48

vad jag är jättebäst på att städa!


Undrar om man inte kan få jobb på nån saneringsfirma *ASG* för det här är jag ju en fena på....två dagar i rad har jag tillbringat hemma hos exet, dvs i mitt fd hus och röjt...och då menar jag RÖJT!!! När jag flyttade i december -06 var där naturligtvis inte nystädat överallt, men hyfsat rensat i alla extrautrymmen. I en kåk på 220  m2 finns det en del extrautrymmen om man säger så...källare, vind, klädkammare, pigkammare och "gåinigarderober" i tre sovrum. Alla ovan nämnda utrymmen var i går till bristningsgränsen fyllda med allt i från gamla mjölkkartonger till babykläder och nyinköpta lampor. Idag återstår inte mycket.


Under min piska har exet kört iväg inte mindre än TRE hästsläp fyllda med allsköns bråte och jag har själv fyllt lilla Eskrutten två gånger med prylar för avlämning på Kupan, samt tagit hem smått och gott som jag inte visste att jag saknade *L*. Dessutom har jag tvättat, när jag for var vi inne på sjätte maskinen tvätt, möblerat och dammat, bytt glödlampor och riggat timers på lampor, kört två maskiner disk - men INTE städat skafferi och kylskåp *hulkar*.


Förhoppningsvis kan han nu i det drastiskt minskade sopberget klara av att hålla ordning och ge mina ungar ett drägligt livsutrymme - med en dammsugare som kostade som en mindre rymdfärja kan man ju komma en bit på väg? Jag är så där äckligt nöjd med mig själv - jag har varit jätteduktig, men fy fan vad sliten jag är nu.....resten av veckan ska jag spendera på soffan tror jag, ända tills lille J kommer med tåget och mellanlandar lite snabbt här - han vågar inget annat påstår han *L*


Hmmm...nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag - sopberg luktar inte gott och har en tendens att smitta av sig - och jag ska på föräldramöte ikväll - JÄTTELOLIT!!!


Ha dé bäst - flodhäst!


btw: Är det någon som behöver en Frank? Han är en riktig liten pestplåga och terroriserar den rara Puman så hon skriker - vi har kommit överens om att "karlvägra" hon och jag =(

Av Catten - 3 mars 2008 14:55

Nervöst kan det bli - fick just telefon med besked om att jag ska komma på anställningsintervju på fredag. Inte drömjobbet - "bara" ett semvik på Rättspsyk som jag faktiskt glömt bort att jag sökt, men det är ju inte alls fel det heller!


Nu ska jag ägna hela veckan åt att öva på min appearance - det kan behövas! =)


*mumlar ett mantra* Jag ÄR bra, jag ÄR trevlig, jag ÄR bra, jag ÄR trevlig, jag ÄR.......

Av Catten - 3 mars 2008 13:12

They = jag!


Senaste dagarna har jag haft några ordentliga "äga upp mig/lacka ur" dagar. Känns bra att vara tillbaka i gamla gnällgängor igen! *S* Jag stör ihjäl mig på att jag inte kan läsa tankar, inte vet i förväg vad som ska hända och på att jag fortfarande inte lärt mig det där lilla, lilla jävla ordet.....


Jag trodde på fullt allvar att jag som hyfsat vuxen gjorde det jag själv kände för och i viss utsträckning kunde styra det som händer med mig, men fan så fel jag verkar ha. Det blir efterräkningar på precis allting, tyvärr för det mesta negativa sådana och för tillfället känner jag mig rätt maktlös.


Jag funderar på hur man blir sin egen diktator, och misstänker att man måste ha en något mer sociopatisk läggning än vad jag har och inte bry sig så mycket om andra människor? Jag diskuterade förhållanden med E igår, och trots att hon är rätt mycket yngre än jag har hon kommit bra mycket längre på väg mot att "se om sitt eget hus" än vad jag har. Hon hade helt sonika sagt åt sin särbo att hon inte kunde ta ansvar för hans tidigare liv och vad som hänt då, de åren fick han sköta själv och ville han ha ett liv med henne nu så skulle det vara si och så och si.....Starkt!


E-L tittade upp som hastigast på en fika i förmiddags och jag fann mig sittande där vidarebefordrande E:s ord till henne - om att man måste vara ego, måste se till att själv må bra för att orka ge till de som finns runt omkring en. Fan vad klok jag är - i teorin! När ska jag börja praktisera det på mig själv tro? Nu ska jag städa igen - moråfar å hela ungaflocken kommer hit och jag slås igen av klokskapen i att kunna säga ifrån. Idag klarade jag det - lite - bad dem faktiskt klara ut sina logistiska transportproblem själva, de har också mobiltelefoner!


*travesterar Alfred i Lönneberga* Och det där med camping - det tror jag vi tar och SKITER i!!!



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards