Alla inlägg den 5 mars 2008

Av Catten - 5 mars 2008 16:48

vad jag är jättebäst på att städa!


Undrar om man inte kan få jobb på nån saneringsfirma *ASG* för det här är jag ju en fena på....två dagar i rad har jag tillbringat hemma hos exet, dvs i mitt fd hus och röjt...och då menar jag RÖJT!!! När jag flyttade i december -06 var där naturligtvis inte nystädat överallt, men hyfsat rensat i alla extrautrymmen. I en kåk på 220  m2 finns det en del extrautrymmen om man säger så...källare, vind, klädkammare, pigkammare och "gåinigarderober" i tre sovrum. Alla ovan nämnda utrymmen var i går till bristningsgränsen fyllda med allt i från gamla mjölkkartonger till babykläder och nyinköpta lampor. Idag återstår inte mycket.


Under min piska har exet kört iväg inte mindre än TRE hästsläp fyllda med allsköns bråte och jag har själv fyllt lilla Eskrutten två gånger med prylar för avlämning på Kupan, samt tagit hem smått och gott som jag inte visste att jag saknade *L*. Dessutom har jag tvättat, när jag for var vi inne på sjätte maskinen tvätt, möblerat och dammat, bytt glödlampor och riggat timers på lampor, kört två maskiner disk - men INTE städat skafferi och kylskåp *hulkar*.


Förhoppningsvis kan han nu i det drastiskt minskade sopberget klara av att hålla ordning och ge mina ungar ett drägligt livsutrymme - med en dammsugare som kostade som en mindre rymdfärja kan man ju komma en bit på väg? Jag är så där äckligt nöjd med mig själv - jag har varit jätteduktig, men fy fan vad sliten jag är nu.....resten av veckan ska jag spendera på soffan tror jag, ända tills lille J kommer med tåget och mellanlandar lite snabbt här - han vågar inget annat påstår han *L*


Hmmm...nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag - sopberg luktar inte gott och har en tendens att smitta av sig - och jag ska på föräldramöte ikväll - JÄTTELOLIT!!!


Ha dé bäst - flodhäst!


btw: Är det någon som behöver en Frank? Han är en riktig liten pestplåga och terroriserar den rara Puman så hon skriker - vi har kommit överens om att "karlvägra" hon och jag =(

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards