Alla inlägg under mars 2008

Av Catten - 18 mars 2008 23:19

banne mig gått för långt!!!


När till och med min trevligt pålitlige sociopat Dexter hänger sig åt fysiskatletiska övningar med sin flickvän i min perverterade tv har det gått för långt! Grace som inte heter Grace i "The Starter Wife" hånglar med en hemlös på stranden - det kan jag ta, hon är en slampa!De desperata hemmafruarna bangade tydligen både här och där - det kan jag ta - de är slampor! Elaine/Christine har sex med de flesta män som kommer i hennes väg - det kan jag ta - hon är en slampa!  De flesta män har sex med alla kvinnor som kommer i deras väg - det kan jag ta - de är ju män! ;-)


Men DEXTER!!! Avhållsamhetens gud, det mörka sinnets underdånige fånge....när han går och har sex, vart är då världen på väg? Å vart är jag på väg - i kloster?

Av Catten - 18 mars 2008 12:07

den här videon:


http://www.boreme.com/boreme/funny-2007/mean-kitty-song-p1.php 


och då menar jag såklart ÄLSKAR i ordets överförda bemärkelse (även om det säkert inte skulle vara plågsamt att träffa sångargrabben ;-)) Det skulle kunna vara Frankie han sjunger om, fast hans katt verkar vara snäppet smartare än min......Hey kitty kitty *flinar*


Nåt annat jag älskar - mer direkt -  är alla er som på ett eller annat sätt boostat mig inför anställningsintervjun i dag, jag kände verkligen av tumhållningarna för intervjun gick jättebra!! En bidragande orsak var väl också det faktum att jag känner alla fem (!) som var där och inte hade några som helst problem med att "sälja" mig själv. Vill de trots det inte ha mig kommer jag hejdlöst att skylla på att de är manschauvinister som tror att en karl skulle passa bättre för jobbet, jag var nämligen den enda kvinnliga sökanden och en av tre som kallats till intervju!


Nu blir det till att hålla andan och hoppashoppashoppas att de hör av sig med positivt besked, och det lär bli omgående för anställningen inleds nämligen den 1/4. Den här väntan blir ju än nervösare, men jag lär underhålla mig ändå. det är ju nämligen påskhelg påstås det? Den tänkte jag "stillsamt" inleda med att samla ihop ungflocken och fara en biljon mil bort för att på restaurang med påskbuffé fira lillefars 70-årsdag, samtidigt som P19 fyller just 19. 


Från ett helt annat håll - nämligen det nordliga kommer systeryster med familj farande, vi har inte setts på EEEEEVIGHETER dvs sedan min lilla utflykt i början av december! :( så det lär bli intensivumgänge! Sen vidtar ju påsklov - hassegu, jag tycker ungarna har mer lov än skola nu för tiden? Förmodligen tvingas jag vara social även då, Ängelen velar hit och dit om vad hon vill och kan man säga till sitt barn att man inte vill ha henne hos sig? Nä - jag kan nog inte det även om jag är sliten efter de senaste veckornas (i mitt vanligtvis så lugna liv) turbulens....


Nåväl, vi får väl se - enligt fadren hade hon sagt till honom att hon ville dit så fort som möjligt, gärna denna veckan - av någon outgrundlig anledning var han visst inte lika intresserad av att flexa med dagarna på det hållet som tvärtom! ;-) Nu börjar det visst bli lunchdags: knäckebröden - here I come!!!


Vinke vink - kattpink!! (ja, det är dags att tömma lådan IGEN!!!)

Av Catten - 17 mars 2008 19:42

*Det ligger en pommes i trappan

*Att tvätta är trist -  men ren tvätt luktar gott!

*Dammråttorna befodrades till änglatofflor - de är mjuka att gå på

*Frank bajsar ungefär sju gånger på en dag

*Linssoppa är godare än spaghetti och köttfärssås

*Jag får ont i nacken av att stå på alla fyra för länge

*Alldeles för många av er tänkte nåt snuskigt när ni läste förra betraktelsen

*"Olyckorna" fortsätter - kompisens dotter M är gravid, och fyller snart 16...

*Jag är nervös inför imorgon

*Det kommer ingen påskhare till mig

*Ängelen kan inte tala rent längre - hon har en stav i tungan :(

*Jag har slut på betraktelser

Av Catten - 17 mars 2008 14:05

Segaste dagen på mycket länge....det sägs ju att "en olycka kommer aldrig ensam" och det stämmer förmodligen. På sista tiden har de trillat in som pärlor på ett radband - både i familjen och hos närmaste vännerna. Åsså snöar det med idag, som the icing of the cake liksom!!!*muttrar*


Idag skulle jag vilja befinna mig på en söderhavsö - med bambumattan över huvudet, alternativt så pissfull på sötsliskiga ananas- och cocosdrinkar att jag inte brydde mig en stund. Hallå Kapten Långstrump - kan du komma och kidnappa mig lite?


On the bright side finns dock att jag blivit bjuden till Göteborg - närhelst jag vill men lämpligast i maj när en "Grymtmusikalen" går upp, en vän jobbar där för fullt, och en annan har lovat att bekosta resa och stå för logi. Men - med min vanliga fallenhet för att fucka upp saker och ting så jobbar jag förmodligen då. Inte så att jag på något vis beklagar mig för om jag skulle få jobb- tvärtom, men det är ju en sån där "typisktgrej" ändå......


Jaja, jag ska inte ta ut saker och ting i förväg (som vanligt) utan hålla fast vid min "Baloofilosofi" - flyta med floden!! Översvämningar har vi ju gott om här nere i Småland.......Nu ska jag kämpa lite mot strömmen och blodtörstigt mörda ihjäl dammråttorna som frodats här under lång tid, kanske lyckas jag dammsuga upp Frankie också? Ett liiiitet tag inne på toan vore väl inte heller fel är jag rädd  - jag kan inte förstå hur tandkrämen kan förflytta sig så vidlyftigt över både handfat och spegel?


Hej svejs - grus och gnejs!!


btw: Klockan 11 imorgon ombedes alla närmast sörjande hålla tumme igen - ny intervju på G!!!

Av Catten - 16 mars 2008 20:02

har det varit...strax efter min edit inatt kluttade exet till på msn för att upplysa mig om att P19 var på akuten - igen! Beslutsågren ledde till att han ringde in, men just när han fick svar står P19 i dörren, arg som en bålgeting - uttalande bevingade ord:"Polisen kan suga min röv!" Sen gick han i säng och hans far likaså efter att ha upplyst mig om att sonen var hemkommen.


Den informationen gjorde mig inte lugn och natten var inte helt fylld med sömn om man säger så. Nästa morgon åkte jag till min fd byhåla för att en gång för alla försöka ta reda på vad som händer med min son.....Jag fångade honom strax utanför huset och i en dryg timme satt vi i Eskrutten och pratade - eller snarare, jag pratade och han nickade och skakade på huvudet. Skilsmässan var svår för oss alla, och vi har använt oss av olika tekniker för att komma igenom den - exet genom att skaffa ny kvinna, jag genom att bearbeta, bearbeta på många olika sätt, P16 under tvång med samtal med mentor i skolan, Ängelen tyvärr genom att dra igång ett självskadebeteende som vi nu fått bukt med - alla har "fått ut" en massa känslor - alla utom P19.


Det, i samband med hans enorma ansvarskänsla för allt och alla, hans hårda satsning på träningen, och i går natt - några öl för mycket -  utlöste ett vulkanutbrott. Sonen och F, bästa tjejkompisen hade hyrt lokal för att fira sina respektive födelsedagar - naturligtvis crashades festen varpå P19 får ett frispel, försöker kasta ut de ovälkomna "gästerna" alldeles själv och får till slut hållas fast av tre kompisar tills han är så uppvarvad att han hyperventilerar och någon ringer ambulans och polis. Polisen konstaterar att det är "en fest som spårat ur - inga personskador" och lämnar platsen. P19 kollas upp av ambulanspersonal och får sen gå hem. End of story - kunde det ha varit där....


Men mammaCatten har fått nog - att gång på gång rycka på axlarna och säga "tonåringar" funkar ju inte i längden! På frågan vad JAG kan göra för honom svarar han: "Flytta långt åt helvete så jag kan följa med och slippa den här jävla byn!!" Mycket händer, och mycket snackas tydligen i minibyn, men sedan jag flyttat så har jag ju inte lika stor kontakt med djungeltelegrafen som tidigare, inte ens vad gäller mina egna barn - något som folk tidigare med viss skadeglädje alltid ville hålla en informerad om!


Trycket har blivit för stort - han orkar inte längre och snabbt och effektivt kommer vi fram till att den i nuläget enda lösningen är att flytta temporärt till mormorfar...packning vidtar och bara den åtgärden får honom att se aningen lättad ut. Nu ska han bo där, först och främst kommande vecka, otillgänglig på msn och med mammaorder om att sålla bland samtalen på mobilen, bara åka därifrån för att göra sin praktik och inget annat. Jag tror fan att min unge är "utbränd"!!!! Så envist som jag har vågat har jag under ett halvårs tid uppmanat honom att hitta någon att öppna sig för, någon att be om hjälp ifrån men han vägrar.


Fram till idag har jag inte fattat varför och hur han kan tänka så - tills jag plötsligt insåg - han är ju MIN unge!!! Vilket föredöme jag har varit........


Det här är inte över - vi finns och vi bryr oss, nu är det "bara" för honom att börja våga lita på omtanken och stödet han kan få! Det är inte lätt när man är van vid att vara "duktig" - jag vet, men med en dag i taget SKA det här lösa sig!!!





Av Catten - 16 mars 2008 02:39

blev det nåt läggdags i "vettig tid" inte......Ängelen kom hem från gården, slog på tv:n och så fastnade vi där tillsammans framför ett gäng halvblaskiga deckare eller vad man ska kalla det - dubbelavsnitt av den där där de löser gamla ouppklarade mord, och sen "Brottskod:Försvunnen" efter det. Lagom att somna till, om jag hade haft en möbel som tillåtit mig att somna i den rent utrymmesmässigt *muttrar*.


Dessutom har Ängelen och jag kommit på att vår tv lider av en perverterad sadism riktad mot oss - det spelar nästan ingen roll vilket program vi tittar på, nog faaaaen ska det innehålla HÅNGEL!!! Det är inte rättvist - fast nu ÄR ju inte livet rättvist, men ändå? Fram för mer vampyrprogram på tv, helst alla kanaler samtidigt så man slipper se sådana otäckheter som hångel mer......=(


Och nu - eländes elände är snuset slut, så jag måste gå och lägga mig så det blir imorgon och öppen affär så fort som möjligt!!


Suck och snark - hjärtinfarkt?


Snabbedit innan jag glömmer: Goa vännen M var eld och lågor häromdagen: sonen och hans vänner i hardcorebandet "And So She Died" har fått fart på karriären...jag var så klart tvungen att Myspacesöka på dem: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=111374485

Inte riiiiktigt min musik om man säger så *flinar*, men jag förstår helt och fullt det stolta modershjärtat!!

Av Catten - 15 mars 2008 23:05

ju inte en tröttCatt kommunicera överhuvudtaget - med någon, på något sätt när hjärnan är i det skicket den är idag....


Men vad vore en dag utan en blogg? Massa jobb blev det gjort idag, både härligt trädgårdsarbete med tillhörande fika på utemöblerna - premiär för i år! Och mindre roligt inomhusarbete - tänk vad vissa kan släppa allt där de står, enbart under premissen att "jag var ju trött"? Att tänka på att vårda sitt förhållande och vara omtänksam mot sin älskade genom att inte förutsätta att hon kommer och röjer efter en kanske är en förutsättning för att relationen ska hålla?


Nu har jag fått träffa den där beramade grannen med, som jag av rent praktiska skäl alltså borde "få ihop det" med - han är framgångsrik, välbärgad, ambitiös, energisk, villa- och företagsägare....men si, han var ju "bara" en helt vanlig människa han med! Iofs inte alls otrevlig - men det gäller ju tack och lov för stora delar av mänskligheten, som jag inte alls är intresserad av ändå!


Melodifestival blev det såklart ikväll igen - samtidigt som en ny favvorätt avåts: Renskavsgratäng! Vad kan man säga om den här finalen då? Inte mycket - mer än att resultatet väl inte var helt oväntat....sorgligt dock att underbara livsglada Frida inte fick mer feedback på sin låt, men jag tippar att den kommer att bli årets sommarplåga! Perellilåten var kanske den mest representativa att skicka till "nånstans i Europa" på final, men trots uppspärrade öron kunde vi verkligen inte höra vad hon sjöng?


I, var ju helt klart, men sen då?

* I like to lie?

*I like to fly?

*I love to lie?

*I'm gonna lie?

*I'm like the sky?

*I'm in the sky?

osv osv...dålig textning Charlotte!!!


Jaja, nu har vi ju uppenbarligen beslutat oss för att en småländska med ödleögon och dålig frasering ska framföra Sveriges bidrag - so be it!! Vi bör ju helst inte vinna ändå - att arrangera en Eurovisionsschlagerfestival är DYRT!! Inte för att jag lagt nån förmögenhet i skatt på sista tiden, men håen vet om jag ändå vill att de kronorna ska gå till ett sånt jippo? Jo tack - jag känner till det där om "ökande turistinkomster" och bla bla, men jag TROR inte på det - surkärring som jag är! *L*


Nu ska kärringen vila den trötta kroppen, nånstans - orkar jag hela vägen blir det i sängen, annars slocknar jag väl här och nu - är jag rutig på kinden imorgon så vet ni vart det blev! =)


Tack och godnatt - tröttingCatt!

Av Catten - 14 mars 2008 12:26

tror jag det kallas när dagen innan kommer tillbaka dagen efter och på nåt vis biter en i rumpan?


Imorse orkade jag banne mig inte ur sängen och jag går fortfarande omkring lite som en zombie här - jag har iallafall duschat och går om kring i ~KÄNSLIGA LÄSARE UPPMANAS HÅLLA FÖR ÖGONEN HÄR~ långkalsonger och bh. Snyggt, men jag tog det som fanns närmast - Pumakatten låg och sov på en blöt handduk framför garderobsdörren så det är inte enbart mitt fel!!


Närmast i funderingarna är faktist att göra slag i saken och rycka ut den där ENORMA stenen jag har i näsan och byta till nåt annat, jag har så ont i nässkiljeväggen nu och jag blöder varje dag för jag sticker hål på mig själv - vill man vara fin får man lida pin heter det, men nån ände kan det väl finnas? Sen måste jag komma ihåg att ringa någon så någon inte blir uttråkad och gör fler hål i sig själv!! Där får det också finnas gränser....


Åsså ringde M nu *vinkar* och avbröt mig så jag GLÖMDE att jag bloggade och började städa klädkammaren istället.....hassegu vad jag är strukturerad!! *ASG* Och, ja M - jag ska googla NUUUUU!!! Fast när jag nu börjar närma mig slutet på ytterligare en meningslös blogg ...men hallå!! Nu säger de på radion att Charlotte Perelli gör motstånd mot alla krav på snygghet och demonstrativt struntar i alla krav på yttre glamour och är ingen diva? *ser otroligt, sanlöst, totalförvirrad ut*


Ja som sagt - struktur: nu frukost, sen diska, dammsuga och förmodligen fortsätta rensa i klädkammaren, jag förstår inte hur det kan samlas så mycket prylar i den, jag ÄGER ju ingenting!!!


Över och ut - snabeltrut!


Edit: När jag diskade insåg jag ~HÅLL FÖR ÖGONEN IGEN!~ att jag håller på att trilla ur min bh...jag får nog sluta äta så mycket skorpor :(

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards