Alla inlägg den 18 mars 2008

Av Catten - 18 mars 2008 23:19

banne mig gått för långt!!!


När till och med min trevligt pålitlige sociopat Dexter hänger sig åt fysiskatletiska övningar med sin flickvän i min perverterade tv har det gått för långt! Grace som inte heter Grace i "The Starter Wife" hånglar med en hemlös på stranden - det kan jag ta, hon är en slampa!De desperata hemmafruarna bangade tydligen både här och där - det kan jag ta - de är slampor! Elaine/Christine har sex med de flesta män som kommer i hennes väg - det kan jag ta - hon är en slampa!  De flesta män har sex med alla kvinnor som kommer i deras väg - det kan jag ta - de är ju män! ;-)


Men DEXTER!!! Avhållsamhetens gud, det mörka sinnets underdånige fånge....när han går och har sex, vart är då världen på väg? Å vart är jag på väg - i kloster?

Av Catten - 18 mars 2008 12:07

den här videon:


http://www.boreme.com/boreme/funny-2007/mean-kitty-song-p1.php 


och då menar jag såklart ÄLSKAR i ordets överförda bemärkelse (även om det säkert inte skulle vara plågsamt att träffa sångargrabben ;-)) Det skulle kunna vara Frankie han sjunger om, fast hans katt verkar vara snäppet smartare än min......Hey kitty kitty *flinar*


Nåt annat jag älskar - mer direkt -  är alla er som på ett eller annat sätt boostat mig inför anställningsintervjun i dag, jag kände verkligen av tumhållningarna för intervjun gick jättebra!! En bidragande orsak var väl också det faktum att jag känner alla fem (!) som var där och inte hade några som helst problem med att "sälja" mig själv. Vill de trots det inte ha mig kommer jag hejdlöst att skylla på att de är manschauvinister som tror att en karl skulle passa bättre för jobbet, jag var nämligen den enda kvinnliga sökanden och en av tre som kallats till intervju!


Nu blir det till att hålla andan och hoppashoppashoppas att de hör av sig med positivt besked, och det lär bli omgående för anställningen inleds nämligen den 1/4. Den här väntan blir ju än nervösare, men jag lär underhålla mig ändå. det är ju nämligen påskhelg påstås det? Den tänkte jag "stillsamt" inleda med att samla ihop ungflocken och fara en biljon mil bort för att på restaurang med påskbuffé fira lillefars 70-årsdag, samtidigt som P19 fyller just 19. 


Från ett helt annat håll - nämligen det nordliga kommer systeryster med familj farande, vi har inte setts på EEEEEVIGHETER dvs sedan min lilla utflykt i början av december! :( så det lär bli intensivumgänge! Sen vidtar ju påsklov - hassegu, jag tycker ungarna har mer lov än skola nu för tiden? Förmodligen tvingas jag vara social även då, Ängelen velar hit och dit om vad hon vill och kan man säga till sitt barn att man inte vill ha henne hos sig? Nä - jag kan nog inte det även om jag är sliten efter de senaste veckornas (i mitt vanligtvis så lugna liv) turbulens....


Nåväl, vi får väl se - enligt fadren hade hon sagt till honom att hon ville dit så fort som möjligt, gärna denna veckan - av någon outgrundlig anledning var han visst inte lika intresserad av att flexa med dagarna på det hållet som tvärtom! ;-) Nu börjar det visst bli lunchdags: knäckebröden - here I come!!!


Vinke vink - kattpink!! (ja, det är dags att tömma lådan IGEN!!!)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards