Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Catten - 7 mars 2008 17:36

att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig.....E ringde i förmiddags och bad mig komma över " på en bit mat" ikväll.......När jag frågade om inte hon ville komma hit istället sa hon med skratt i rösten att det går minsann inte för det blir mer folk hemma hos henne - hon håller spontanfest med bland annat som hon sa: " några trevliga herrar".


Hassegu, ska man nu utsättas för matchmaking också!? Att Å vill tota ihop mig med grannen sin är ju av rent egoistiska skäl, men det här med vilt främmande "herrar" som jag förmodas vara trevlig mot - hur ska det gå, jag ÄR ju inte trevlig!! Jaja, jag får väl ta några Valium så jag kan prata i "normalt" tempo och inte dränker dem med min kulsprutesvada, alkohol blir det ju inte frågan om eftersom jag måste köra och skulle jag bli för hemsk så har E förhoppningsvis lite Gaffatejp att tysta mig med.


Nu gäller det att uppdatera allt pappa lärt mig om bordsskick oxå, man håller gafflen i hö....vänster hand och man stoppar inte kniven i munnen, om det inte är sås på den som man behöver slicka av? Kanske bäst att inte ta någon sås.......får man prata med mat i munnen eller är det kanske så att jag för en gångs skull SKA ägna mig åt maten och låta nån annan komma till tals?


Det blev mycket att fundera över nu, jag är inte van vid att vistas i möblerade rum med civiliserade människor, jag hoppas verkligen att jag inte skrämmer hennes vänner så att de inte vill umgås med henne mer.....


Bör väl dra mig mot duschen och sen inventera garderoben för att se om där finns något som är lämpligt för en fest med vuxna människor snarare än för en lerig festival? Vad har man på sig på fest förresten - jag tenderar att ofta vara "overdressed" eller alldeles för sluskig - vad fan är LAGOM??


Over and out - scream and shout!

Av Catten - 7 mars 2008 08:11

Alldeles i onödan gick jag och lade mig duktigt tidigt igår - så tidigt att mina katter blev skogstokiga och har tillbringat hela natten med att LÅTA!! De har sprungit runt som tokiga, slagits tills de skrek, lekt med kablar, kloat på möbler, hoppat på mig i sängen, krafsat sig genom bottnen på toalådan, rivit ner en vas från högst upp i min bokhylla, blivit utstängda från mitt sovrum och krafsat färgen av dörren i sina försök att komma in igen,  Frank har bevisat att antingen fattas nightvisionen eller så fattas hjärnan för han har ett antal gånger försökt stoppa in sitt huvud i min mun - och hans nos är BLÖT och äcklig att vakna av!


Alldeles i onödan gick jag och lade mig duktigt tidigt igår och låg vaken halva natten och irriterade mig på all olåt och hur dåligt jag sov och hur fullständigt mör, trött och förvirrad jag skulle vara på min anställningsintervju nu på morgonen om jag inte fick sova!


Alldeles i onödan steg jag upp redan klockan sju och stod en halvtimme i duschen för att RIKTIGT vakna till, så pass "riktigt" som jag kan vara vaken före klockan 10. Alldeles i onödan pressade jag i mig två knäckebröd långt före normal frukostätartid som nu (precis som jag visste) halkar upp och ner och kommer så att göra några timmar till. Alldeles i onödan har jag gjort det här - alldeles i onödan, för när jag just stod och skulle dra på mig kängorna ringde telefonen och det var min presumptive arbestgivare som "tyvärr hade fått förhinder och ber att få återkomma nån gång längre fram"....


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Meningen med mitt liv är fan inte ens 42!

*går och drar nåt gammalt över mig*

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards