Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Catten - 15 mars 2008 23:05

ju inte en tröttCatt kommunicera överhuvudtaget - med någon, på något sätt när hjärnan är i det skicket den är idag....


Men vad vore en dag utan en blogg? Massa jobb blev det gjort idag, både härligt trädgårdsarbete med tillhörande fika på utemöblerna - premiär för i år! Och mindre roligt inomhusarbete - tänk vad vissa kan släppa allt där de står, enbart under premissen att "jag var ju trött"? Att tänka på att vårda sitt förhållande och vara omtänksam mot sin älskade genom att inte förutsätta att hon kommer och röjer efter en kanske är en förutsättning för att relationen ska hålla?


Nu har jag fått träffa den där beramade grannen med, som jag av rent praktiska skäl alltså borde "få ihop det" med - han är framgångsrik, välbärgad, ambitiös, energisk, villa- och företagsägare....men si, han var ju "bara" en helt vanlig människa han med! Iofs inte alls otrevlig - men det gäller ju tack och lov för stora delar av mänskligheten, som jag inte alls är intresserad av ändå!


Melodifestival blev det såklart ikväll igen - samtidigt som en ny favvorätt avåts: Renskavsgratäng! Vad kan man säga om den här finalen då? Inte mycket - mer än att resultatet väl inte var helt oväntat....sorgligt dock att underbara livsglada Frida inte fick mer feedback på sin låt, men jag tippar att den kommer att bli årets sommarplåga! Perellilåten var kanske den mest representativa att skicka till "nånstans i Europa" på final, men trots uppspärrade öron kunde vi verkligen inte höra vad hon sjöng?


I, var ju helt klart, men sen då?

* I like to lie?

*I like to fly?

*I love to lie?

*I'm gonna lie?

*I'm like the sky?

*I'm in the sky?

osv osv...dålig textning Charlotte!!!


Jaja, nu har vi ju uppenbarligen beslutat oss för att en småländska med ödleögon och dålig frasering ska framföra Sveriges bidrag - so be it!! Vi bör ju helst inte vinna ändå - att arrangera en Eurovisionsschlagerfestival är DYRT!! Inte för att jag lagt nån förmögenhet i skatt på sista tiden, men håen vet om jag ändå vill att de kronorna ska gå till ett sånt jippo? Jo tack - jag känner till det där om "ökande turistinkomster" och bla bla, men jag TROR inte på det - surkärring som jag är! *L*


Nu ska kärringen vila den trötta kroppen, nånstans - orkar jag hela vägen blir det i sängen, annars slocknar jag väl här och nu - är jag rutig på kinden imorgon så vet ni vart det blev! =)


Tack och godnatt - tröttingCatt!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards