Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Catten - 6 mars 2008 13:59

är det idag, i många bemärkelser!


Tomt på sysselsättningsfronten, tomt i gästböcker och inboxar, tomt i min lägenhet, tomt på en förklaring, tomt i skafferiet, tomt till och med under läppen!


Delvis är det skönt, jag är tom jag med - fullständigt tom på energi just nu, men jag måste nog försöka ladda lite till i morgon - man kan ju inte gå på intervju som en urlakad papperstrasa? Det känns som om idag kommer att fortsätta vara en tom dag - men min mage behöver nån form av fyllning nu - dags för frukost!! Sen ska jag nog gå och lägga mig på soffan en stund och fylla tomheten med lite mera sömn - det är en njutning det också......


Tvättade idag - bland annat en bäddmadrass jag snodde till mig i städfrenesin hos exet igår men se på fan om jag inte lyckades torktumla helvetet för varmt så det blev som en jävla volanggardin - det ÄR inte meningen att jag ska sova gott i min säng :(


På radion pratar de förhållanden - en man oroar sig för att aldrig någonsin hitta sitt livs kärlek, utan tvingas "nöja sig" med något mindre än den där svindlande känslan han hade när han var elva och förälskad i en klasskamrat....Jag säger bara HA!!! Hmmmpffff och bha!!!


Apoteket i Sverige ska börja sälja dildosar, massagestavar, löskukar - kalla det vad du vill. Kan man få en sån utskriven på recept tro? *flinar* I Texas får man inte köpa sådana om man inte har ett medicinskt problem och det är emot lagen att äga mer än sex stycken eftersom man då kan misstänkas för att "langa" dem....och man får inte sälja dem under annat namn än som "kondomdemonstratörer". Härligt!


Puss och smack - hajattack!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards