Alla inlägg under maj 2009

Av Catten - 3 maj 2009 11:39


är alltid intressanta att få - att folk har regerat på vad jag skrivit. En av gårdagens (anonyma) kommentarer "anklagar" mig för att länka till artikeln i lokaltidningen för att få fler besökare "trots att det du skriver inte har med saken att göra". Det uttalandet får stå för honom/henne.


För mig personligen har det jag skriver i allra högsta grad med saken att göra. Jag begär inte att någon utomstående som förmodligen av ren nyfikenhet har googlat på händelsen och trillat in i min blogg ska förstå. Men å andra sidan begär jag inte någonsin att någon ska förstå mina bevekelsegrunder för att göra det jag gör.


Vill man tro att jag länkar till en så tragisk händelse för att öka mitt eget besöksantal - som jag för övrigt inte visar publikt sedan drygt ett år tillbaka - så säger det förmodligen mer om den personen än om mig.


Edit: efter att ha läst lokaltidningens artikel igen inser jag att de utan min vetskap länkar till min blogg - det vill jag inte och därför är nu min länk till artikeln borttagen.

Av Catten - 2 maj 2009 14:07


känner jag att jag "borde" skriva ett långt och underhållande inlägg om sjungandet, grillningen och champagnen i torsdags, om "jobbandet", thaimaten, underbara människor, mojiton, cidern och alla skratten igår. Om de oroliga smsen som trillade in under under morgontimmarna så länge ryktet om den tragiska branden här i Byhåla som tog en ung kvinnas liv under natten bara var ett rykte och om hur det luktar brandrök i byn......


Men det är för mycket -  glädjen har förbytts i förstämmning, jag kände henne inte men vet att nånstans finns en familj som förlorat en när och kär. Det är nog så.



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards