Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Catten - 31 maj 2009 17:58


Jag ska erkänna att jag också vimsade in i butiken för att hitta något att presenta min moder med. Fantasilös och fattig (och en aning anti) som jag är då blev det en knippe blommor och några skraplotter. Men hon vann i alla fall - inga stora summor, men pengarna tilbaka på båda lotterna! Jag skulle kanske passat på att köpa en högvinst åt mig själv också?*L*


Dagen har jag alltså spenderat under "korkeken" (blodlönnen) i mina föräldrars trädgård. Mitt barndomshem vet jag inte riktigt om jag kan kalla det, jag bodde där från 11 till 16 års ålder men det är ju hemma ändå på något sätt....Där har vi suttit idag och fillelurat - och ätit såklart, mat är ju kärlek som ni säkert vet ;-) I skuggan, trots det underbara vädret - eller kanske tack vare?


Jag som tidigare var en näst intill fanatisk soldyrkare tycker nuförtiden att det mest är ett svettigt påhäng och jag ser i andanom hur små ludna melanomer kappas om att invadera min kropp. Nä, jag kommer nog att förbli fisförnämt blek och fortsätta att se ut som en likvit flodko i den händelse att badtemperaturen stiger över de 23 grader jag kräver för att nederstiga i blötan.


Som vanligt fick jag med mig lite smått och gott hem; idag ett gäng revor av humle som jag omedelbums planterade i krukan under spaljén på bastubalkongen - allt för att få till ett solskydd så att det ska kunna gå att sitta därute om sommaren blir så ljuvlig som jag hoppas. Ett par små ynkliga men livskraftiga svarta (!) solrosor hängde också med hit, lillefars egen odling. De ska nog få bo i köksfönstret till de växt till sig lite tror jag....och när kära l vart hit häromdagen fick jag tre små vackra murgrönor som jag ska försöka placera nånstans där de inte torkar ut även om jag (naturligtvis) glömmer bort att vattna någon dag.


Rönnarna på gården har äntligen slutat att förpesta luften med sin blomning och med ledning av antalet blomknippor som väntar på att få bli bär kan jag redan nu säga att om Bondepraktikan har rätt så får vi en rysansvärt kall vinter....Nu ska jag gå ut och städa bort allt frömjöl och njuta av kvällsolen. Ljuvlig söndagskväll på er, försök att tänka bort att det är måndag imorgon! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards