Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Catten - 29 maj 2009 23:44


Ja, hur ska jag kunna beskriva min kväll utan att bli beskylld för att "ragga läsare genom att länka" och för att "inte tillföra någonting"? *ler ironiskt* Inte vet jag, så jag struntar väl i det och länkar hur mycket jag vill!


Total omkastning av helgen blev det i allafall - helgen som bjuder på http://www.vaxjo.se/VaxjoTemplates/Public/Pages/Page.aspx?id=20911 ! Ett "städat kulturkaos" har det visst kallats.....snabba omkastningar och beslut ledde till att E och jag hastade iväg för att höra http://www.myspace.com/rebeckatornqvist , men eftersom vi var svultna som (grönsaksätande) vargar trillade vi först in på http://www.kafedeluxe.se och avnjöt en faaaantastisk vegetarisk (och numera även legendarisk) tapasbuffé accompanjerad av varsitt "spanskt glas" ? med http://www.staropramen.com/ för att sedan med svullna bukar promenera bort genom staden mot den ljuvliga Linnéparken för att mätta även andra törstande sinnen.


Vad jag kan säga om Rebecka? Bara en enda sak: underbart! Hennes musik är plåster för själen, en duva mot den blå himlen, en värmande sjal, det spirande hoppet.....opretentiöst och vackert! Styrkta av vacker musik vandrade vi en sväng i den förnämliga http://www.vaxjo.se/VaxjoTemplates/Public/Pages/Page.aspx?id=28002 och bort mot den minst lika förnämliga http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4xj%C3%B6_domkyrka för att titta på http://www.gycklarna.com/ som underhöll med en upplysande eldshow =)


Vi avslutade kvällen, nöjda med att ha kommit iväg på en "minismemester" på en mack (och här är det slut på länkar*L*) med att inhandla varsin koffeinspäckad dryck, varm till mig, kall till E och dra oss hemåt mot soffa och sömn.....och imorgon är en annan dag - då ska M och jag i enlighet med de omkastade planerna åka på ännu mer kulturkaos. Tänk vilken tur jag har - jag får både ha kakan och äta den tack vare två så flexibla vänner =)




Av Catten - 29 maj 2009 15:47


ord - och för tillfället så lite ork att säga dem.


Glad, arg, tillfreds, bitter,nöjd,  besviken, upprörd - allt i en salig blaning. Kan ni förstå att orken tryter? Åsså blåser det ju - jag får hål i huvudet när det blåser så där - stänga av, någon? Tack!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards