Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Catten - 15 maj 2009 19:59


På torsdagar går Ängelen på KommunalaMusikskolan kommunens huvudort. Medan hon gör det går jag på biblioteket, som med mina mått mätt är stooooort. Varenda gång jag är där säger jag till bibliotekarien att jag inte fattar hur de kan jobba bland så myckt godis - jag skulle inte få någonting gjort utan ständigt försjunka med näsan i en bok......På biblioteket är jag som Pippi i godisaffären - jag vill ha lite av allt!


Igår blev det så att jag fastnade vid pocketsnurrorna (vilket påminner mig om en episod ur mitt liv när vi bodde tillsammans i FallfärdigaRucklet och hade fått en ny granne som skulle titta in för första gången. Han klev in, tittade på min ganska voluminösa bokhylla och kläckte föraktfullt: "Jag tyckte att du sa att du hade många böcker, men här är ju ganska mycket pocket." Hmmmm...så om en text är utgiven i pocket är det alltså inte en bok???) och där botaniserade jag en stund. Jag insåg att det kommit en hel del sk. chicklitt om singelkvinnor i storstad men det är jag inte så intresserad av...jag fastnade däremot för en författare jag läst (riktiga böcker*L*) av tidigare: Anna Maria Gavalda - LÄS HENNE för tusan!


Två tegelstenar ligger också på mitt nattduksbord - dem ser jag mycket fram emot: Vibeke Olsen, som jag har tyckt om sedan jag var tonåring och läste hennes böcker "Ulrike och kriget" och "Ulrike och freden", som vuxen läste jag serien om romartidens slavinna Sabina och nu har jag fått fatt på de ganska nya "Skymningens nådatid" och den fristående fortsättningen "Murkronan" som också utspelas under romartiden. Är de lika bra som hennes andra böcker har jag några trivsamma timmar framför mig!


Slut på dagen boklåda.... *ninaninaninanna, ninannananina och flyger iväg mot regnbågen i en koffert*


Av Catten - 15 maj 2009 14:00


för att berätta att JAG KLARADE Exceltestet - med en hårsmån men ändå*L*


Nu ska jag använda min kreativitet för att skapa arga lappar i PowerPoint! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards