Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Kommentarer

Av Catten - 3 maj 2009 11:39


är alltid intressanta att få - att folk har regerat på vad jag skrivit. En av gårdagens (anonyma) kommentarer "anklagar" mig för att länka till artikeln i lokaltidningen för att få fler besökare "trots att det du skriver inte har med saken att göra". Det uttalandet får stå för honom/henne.


För mig personligen har det jag skriver i allra högsta grad med saken att göra. Jag begär inte att någon utomstående som förmodligen av ren nyfikenhet har googlat på händelsen och trillat in i min blogg ska förstå. Men å andra sidan begär jag inte någonsin att någon ska förstå mina bevekelsegrunder för att göra det jag gör.


Vill man tro att jag länkar till en så tragisk händelse för att öka mitt eget besöksantal - som jag för övrigt inte visar publikt sedan drygt ett år tillbaka - så säger det förmodligen mer om den personen än om mig.


Edit: efter att ha läst lokaltidningens artikel igen inser jag att de utan min vetskap länkar till min blogg - det vill jag inte och därför är nu min länk till artikeln borttagen.

 
 
GladaKatarina

GladaKatarina

3 maj 2009 14:50

Sådana påhopp har jag också fått. Twingy bloggsök länkar till en, vare sig man vill eller ej. Det är inte mycket man "vinner" i besöksstatistik om man jagar efter det, så anonyme "J" kan skaffa sig en egen blogg att klaga i.

Man kan ju istället undra varför anonyme "J" klickade in på din sida? På jakt efter mumsigt skvaller? Lågt av mig att anta det, men det var "J" som började.

Vill också säga att jag förstod hur du tänkte med ditt inlägg och hur glädje och sorg kan existera så tydligt på samma dag och samma plats. Jag hade haft samma reaktion och länkat till artikeln för att *informera* läsarna om vad som hänt.

Bra gjort, Catten! Och bra skrivet! Gladan ryter!

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Göran

Göran

3 maj 2009 17:49

"All publicitet är bra publicitet" sa en gång nån storfräsare i finans- eller industrivärlden (har tyvärr glömt vem). Likadsnt med kommentarer här - om nån kommenterar så har de ju läst dina ord och på ett eller annat sätt blivit berörda. Du har, kort sagt, spelat roll i deras liv. Rätt stort egentligen!

http://singelfarsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Farbror Barbro

3 maj 2009 18:21

Kommer alltid att finnas avundsjuka saker som klagar för klagandets skull. Att länka som du gjorde var snarast en självklarhet för att visa på vad som har hänt.

Att sen tidningen visar upp en länk till din blogg e ju så tidningar av nån konstig anledning gör nu för tiden. J bör klaga hos tidningen vilka e dom som länkade. Inte hos dig. Men J tror väl att det är den som har bloggen som länkar vilket inte e fallet. Svårt när man inget vet om hur saker o ting funkar. O ta reda på fakta innan man klagar går ju inte för då får man ju sällan klaga.

 
Yasha

Yasha

3 maj 2009 19:04

Det är märkligt hur vissa människor har en förmåga att inte se helheten och dela ut kängor till höger och vänster, utan någon som helst sortering. Snart får vi nog inte tycka och tänka i våra egna bloggar, utan gå tillbaka till att skriva i dagböcker som ligger i skrivbordslådan, om vi inte vill blidka alla messerischmidts med fullständiga källhänvisningar även åt våra känslor och tankar. *burr*

Hoppas tankarna börjar lugna ner sig lite nu.

http://yasha.bloggagratis.se

 
msA

msA

3 maj 2009 19:15

Jag började just undra vilken länk vi pratade om. Men så ligger jag ju lite efter också.

Såna påhopp är bara att ignorera, för som du säger så säger det mer om personen ifråga, än om en själv. Kramkram!

http://www.missarden.wordpress.com

 
Ingen bild

Haltochlytt

3 maj 2009 23:22

Jag vet inte om jag hängde med riktigt men om lokaltidningen länkar till din blogg utan att fråga dig, då är de nog ute och cyklar. Förmodligen någon helgvikarie.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catten - 12 januari 2021 20:59

vad svårt det är ibland att komma till skott med att skriva, trots att det finns massor som jag behöver skriva av mig? Den 4:e fick jag besked om att jag har ny chef till 100% som ska ge mig uppdrag på 60% och att min fd chef har 40% av min tid. ...

Av Catten - 1 januari 2021 20:18

med komplett fullt upp. Nytt uppdrag samt därmed sammanhängande utbildning på jobbet, flytt till en betydligt bättre lägenhet men även besiktningar och extraaktiviteter, jul- och nyårsfirande med restriktioner, pappa som utsatts för bedrägeriförs...

Av Catten - 23 november 2020 13:52

om man precis kan kalla det för "bostadskarriär" när man flyttar från hyrestvåa till hyrestvåa? Men för mig personligen känns det ändå så, främst för att jag flyttar från tredje våningen med dyr utomhusparkering "i mån av plats" till marklägenhet med...

Av Catten - 19 november 2020 16:13

aldrig gjort anspråk på att vara ofelbar. Tvärtom är jag ofta medveten om att jag "borde" gjort annorlunda, bättre, mer, högre osv nästan av födsel och ohejdad vana. Därför blir jag nog lite extra stött när en person som jag en gång stod mycket n...

Av Catten - 8 november 2020 17:25


så innerligt tråkigt och oerhört opraktiskt att vara i isolering i väntan på provsvar. Mest opraktiskt var onekligen att jag hade typ ingen mat hemma, så igår satt jag och funderade ut att om jag åkte till affären strax innan den stängde vid 22, ...

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards