Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Catten - 18 augusti 2009 16:53


Jag har faktiskt motionerat idag!


Mitt under värsta stormbyarna greppade jag glatt (eller inte) gåstavarna, skuttade i mina utslitna skor och promenixade iväg. Jag fick ihop ett par kilometer innan jag insåg att skoskavet inte bara hotade utan var här med besked, så jag vände. Inte för att jag själv förstår logiken i att jag vände - rundan hade blivit exakt lika lång om jag helt enkelt fortsatt framåt...Kanske trodde jag på nån slags tidsreversering vilket skulle inneburit att skoskavet återställts till slät hud?


Ja jag vet inte - men nu har jag iallafall rört på mig lite längre än mellan säng, stol och soffa =)

Av Catten - 18 augusti 2009 10:36


Jag fick mail från StoraSyster igår. Det innehöll en del bilder från 70-årsfirandet och även frågan om jag "fortfarande är purken på henne för i julas". Det var ett mycket intressant ordval tycker jag.....jag ska inte analysera sönder just det ordet just här - men "purken" var väl inte precis ett rättvisande ord för hur det kändes att bli dumpad av sin allra närmaste släkt.


Jag höll ju tand för tunga under firandet men P20 vässade en kommentar: Lillefar frågade om han inte skulle ha mer semester än den lilla veckan han hade i somras när han var ledare på Hällevikslägret. P20 svarade att han inte visste, men kanske skulle ta ett par veckor över jul och nyår. Morsan hakade genast på och kommenterade att "Ja, så gör ju folk nu för tiden - åker i väg med familjen utomlands för att fira jul". P 20:s fnysning och lilla skratt sa egentligen lika mycket som hans replik: "Nä, ska jag åka iväg så är det ju för att komma bort ifrån familjen och detta jävla trasslande med julfirandet". Det sänkte sig en låååång tystnad.....


Vad StoraSyster (och moråfar) inte förstår är att det är inte mig de gjort "purken" utan mina barn, och jävlas man med mina barn - oavsett hur stora de hunnit bli - då jävlas man med mig. Så ja...jag är fortfarande "purken" för i julas. Kalla mig barnslig och långsint - jag har blivit kallad värre saker i mitt liv och står pall för det!



Här kommer bilder iallafall:


Ängelen, Catten, morsan, P18 och P20

Enligt StoraSyster ser jag "sjukt ung" ut på bilden?



P18 och P20 - snyggaste gossarna jag vet!! =)



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards