Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Catten - 13 augusti 2009 12:10


Faktum är att det inte ens är fyra dagar....


Alldeles nyss ringde H som är ansvarig för verksamheten och berättade att det är konferens imorgon 9 - 14.30 Frivillig iofs eftersom jag inte är anställd förrän from på måndag men en intressant och nyttig konferens för alla som har med särskoleverksamheten i länet att göra så det var helt underförstått att jag både borde, och borde vilja vara med.


 IMORGON !!


En sak till att klämma in i röran. Jaja. Det gäller att prioritera, och privatliv har jag ju haft så mycket tidigare så: Arbetslivet - here I come liksom. =)

Av Catten - 13 augusti 2009 11:37


Vad jag är förslöad:

Igår strösslade jag runt härhemma och gjorde just ingenting, gjorde lite mer ingenting och sen lite till ingenting. Sen ringde jag snyggot Å och vi pratade bitterljuva minnen, grät en skvätt över P-hunden, pratade lite till, snyftade och snorade en aning och så ringde det på min dörr. En snabb kik i tittögat, på klockan och på mig själv avslöjade sonen, 11.15, oduschad och butt naked mama.....Jag fick tag på ett täcke, svepte det om mig och öppnade dörren. Sonen tog in min lakansklädda gestalt och undvek med en kraftansträngning att kika in genom min sovrumsdörr. Inte för att där fanns någon/något att se men jag riktigt såg hur kugghjulen arbetade i skallen på gossen. Normala kvinnor i lägre medelåldern skuttar förmodligen inte runt näck långt in på förmiddagen om de inte har nåt "fuffens" för sig?



Vad jag kan roa mig:

För ett bra tag sedan introducerade M mig till en företeelse jag iofs hade hört talas om tidigare men aldrig begått: after work. Vi har skrattat åt att vi går på AW trots att vi båda två är arbetslösa men varför inte roa sig så gott det går ändå? Igår blev det en slags AW BW tillsammans med J som jag tror att jag inte träffat på fyra år ungefär. Det märktes inte - vissa människor finns så självklara i ens omgivning att det inte är några som helst problem att ta upp tråden igen även efter flera år. Att vi båda bloggar och finns på den där jättelöjligt stora communityn underlättar förmodligen eftersom vi får uppdatera oss på varandra på så vis. Trevligt var det igår, och vi ska göra om det - men inte vänta fyra månader till nästa gång! *blinkar och vinkar till M och J*


Vad jag kan oroa mig:

Jag skulle vilja klona mig from imorgon eftermiddag. Som vanligt i mitt liv kommer saker i stim och det är tre ställen jag hade tänkt mig att vara på i helgen. Tyvärr inte en sak per dag utan allt i ett mischmasch och jag vet inte hur jag ska reda ut det riktigt utan att vare sig krångla till det eller göra någon besviken - inklusive mig själv. Tyvärr är inte den offentliga kommunikationen på min sida, bussar går på underliga tider och omintetgör praktisk förflyttning, ekonomin är ju ff inte på topp så jag kan inte välja vilket kommunikationsmedel som helst och Escrutten är ju inte heller så pass mycket på topp att jag helt sonika kan hoppa in och köra hit och dit, kors och tvärs över tre landskap för att göra allt jag tänkt och vill....

Dessutom har jag nog fått en gnutta "börjajobbaångest". Fatta att det bara är knappa FYRA dagar till i frihet!!


Helt applicerbar på mig är den ju inte - men titeln känns verkligen som jag idag:

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards