Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Catten - 16 augusti 2009 20:05


lite ljög jag nog ändå - eller mörkade sanningen.


Visst fan är jag låg idag - ungefär som en unge som haft en gottepåse inom räckhåll och sen fått den bortryckt framför näsan. Intressant nog kollade jag blogginlägget för ett år sedan ( i spalten till höger här) och såg att något liknande hände då.


Vad var det jag skrev häromdagen..."livet går i cirklar"?

Av Catten - 16 augusti 2009 15:17


Nä..det blidde ingenting!


Ni har väl säkert läst sagan om mannen som gick till skräddaren med ett tyg för han ville ha en kostym? För varje gång han kom tillbaka till skräddaren så hade det blivit sytt nåt nytt, inte riktigt klart, men betydligt mindre än vad det var sagt från början.....


Så har det blivit med mitt jobb också.


En hel massa turer som i fredags mitt under konferens/kickoff/seminariet kulminerade i att jag för tillfället inte har något jobb. Facket har sagt nej, det finns tidigare uppsagda som ska tillfrågas först. Det fanns en hel del att bli förbannad på i det läget kan jag säga, men det nyttar ju inte så mycket utan kostar mig bara en massa energi. I den utsträckning jag ff är irriterad är det på rektor som inte har mer koll än vad han har - dvs noll. Han har ju själv lagt varslen, haft samtalen och skrivit under uppsägningarna så han om någon borde väl ha kännedom om det.


Jaja...hur det än är så blir det alltså ingen kickoff för mig  imorgon, jag fick veta att jag kunde förvänta mig besked tidigast på onsdag - vilket innebär att två av fyra planeringsdagar passerat. Med tanke på att de (vi?) i personalstyrkan består av tre helt nya och två tidigare anställda på deltid hade det verkligen behövts gemesam tid till planering. Och som I, en av assistenterna sa: "Visst, jag förstår och sympatiserar med att det är jobbigt för dig att hänga i luften så - men tänk på eleverna och deras föräldrar, de har ingen aning om vilka som tar emot dem nästa måndag".


Intressant - med tanke på att båda föreläsningarna i fredags gick ut på att vara medveten om hur stort behov den här elevgruppen har av struktur och planering......


För övrigt har jag haft en toppenhelg - med nära och kära och goda vänner kan man släppa sina funderingar och må bra ändå =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards