Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Catten - 26 januari 2009 16:03


Då fick detta alltså bli dagens andra glädjeämne: jag har änligen kommit mig för att sätta mig in i hur man använder embedkoder! Sa ju att jag inte var så vidare teknisk, om man nu kan räkna det som teknik *L* Ba'fatt ytterligare fira det så klämmer jag väl in en annan favorit här innan det är dags att gå och käka det hemlagade rotmoset (jag blir hungrig av att tänka)!


Och ja, förmodligen är det väl som mitt ex sa: jag är för gammal för min musiksmak men vet ni vad - jag bryr mig inte ett spår! =)

Av Catten - 26 januari 2009 15:48


inte så mycket text - dagens tema är tydligen bild och ljud!

Tack till Leo för påminnelsen, även om det var Sarahs cover du lagt in - jag föredrar alla gånger originalet med Dive:

Av Catten - 26 januari 2009 14:14


lysa upp både er och min dag en aning och för att jag älskar henne så vansinnigt trots eller för att hon ser ut som hon gör och vågar det i vår lilla byhåla så ska jag idag presenterar er för Ängelen och hennes nya hårfärg. Japp, jag har hennes tillåtelse även om hon tyckte att hon gjorde en obotligt puckad min......

Av Catten - 26 januari 2009 13:19


Eller inte?


Igår kände jag med all önskvärd tydlighet att här, här har jag min chans till att sova "normalt" en natt. Jag sa tack och hej till omvärlden vid 21-tiden och grottade ner mig i min soffa för att försöka se nåt på tv:n. Där fanns en deckare vars upplägg jag tidigare tyckte var intressant men som nu mest var blaj och i en reklampaus "skulle jag bara" blunda en stund......gissa vem som tvärsomnade och vaknade upp efter en dryg timme?


Gissa vem som per omgående masade sin värkande lekamen till sängen i förhoppningen om att ifall det gick tillräckligt snabbt så skulle hon kunna somna om? Gissa vem som blev klarvaken så fort huvudet landade på kudden? Gissa vem som var vaken till halv tre imorse med massor av ågren och snurriga tankar? Gissa vem som steg upp för en dryg timme sedan och inte mår speciellt jättebra, varken fysiskt eller psykiskt av den här skruvade sömnrytmen?


I lördags pratade vi bland annat om sömnvanor och jag framhärdade med bestämdhet att jag kommit fram till att jag uppenbarligen inte är som  de flesta andra (inte bara vad gäller sömnrytm iofs) och har fått lära mig leva med det men på senare tid har det känts mer och mer obehagligt. Misstänker att jag får be om nytt recept på knockoutpillrena jag provat tidigare och blir en zombie av trots att jag bara tar en halv istf som rekommenderat två stycken - eller får jag skaffa mig ett nytt liv? Eftersom jag är en av naturen lat människa så lär jag välja den enkla utvägen. VC - await my call liksom......

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards