Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Catten - 11 januari 2009 14:46


är inget underligt - man omger sig med goda och lika snacksaliga vänner som en själv! =)


Fina goda E drog med sig Catten ut igår, på "finrestaurang" där en fullkomligt FANTASTISK  grillad svärdfisk med musslor och fänkål avåts. Och det inte bara åts - det pratades, snackades, babblades och gafflades nåt rent oerhört innan, under tiden och efteråt. När E:s significant other ringde så var det med ett gott skratt vi insåg att ungefär fyra timmar förflutit på och vi hade inte en endaste gång tittat på klockan och vi drog oss därmed hemöver.


Väl på hemmaplan insåg vi att vi naturligtvis inte pratat klart och spenderade ytterligare enånhalv timme i mitt kök, och därefter en "avslutande" halvtimme i hallen.....därefter hamnade jag av någon orimlig anledning i telefon och lyckades svamla bort en dryg timme till, och det var enbart det faktum att värdelösa trådlösa telefonen från billighetsvaruhuset inte lyckas hålla sitt batteri laddat mer än under så pass lång tid som gjorde att vi avslutade då - jag får nämligen schizzovibbar av att höra den varna med ett oerhört irriterande "pipiiip" i mitt öra var femte minut.


Efter det så skulle jag "bara" stänga ner min dator och upptäckte att en vän jag inte underhållit på länge fanns inloggad på msn och under över alla under - jag fastnade där.....så, framemot halv fem kröp Catten i säng, åtminstone ganska nöjd med mängden babbel *L* och som en rent naturlig följd av detta sov jag till middag, dvs det som andra människor kallar middag men som för mig numera tangerar frukostdags.


Ikväll kommer Ängelen för att bo sina 14 dagar i Cattkorgen och förmodligen och förhoppningsvis blir det därmed (åtminstone tillfälligtvis) en förändring av dygnsrytmen - imorgon kommer jag att vara en urlakad trasa framemot 21-tiden har jag en känsla av - men det är okej efterom jag för inga snäsor i världen skulle vilja vara av med privilegiet att fem + fem morgnar få göra en massiv insats för att väcka och på fötter uppställa en styck lika kvällspigg och morgontrött (snart) 16-åring som jag är själv. Sadist? Javisst! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards