Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Catten - 4 januari 2009 13:32


efter lite gnäll och en hel del frågor och reprimander min vilja igenom, och hur bra blev det då?


Inte särskilt alls om jag ska vara helt ärlig - inte otrevligt på något sätt men slentrian, slentrian, vanligt och en gnutta torftigt. Så bra då - nu vet jag det och ska inte propsa på nåt liknande igen.


Jag har ont i muskler jag knappt visste att jag hade och är tröttare en den där flocken med gnuer och skyller det helt ogenerat på sömnapné (ni vet sådana där läskiga andningsuppehåll man kan få när man snarkar), en säng som snarare borde tjänstgöra som hängmatta och alldeles för sött rödvin. Men vädret är i alla fall helt underbart - speciellt när det varit nio minusgrader på natten och frosten på Escruttens framruta främst sitter på insidan. Att då ha solen framför sig när man är ute och kör är väl....lite trafikfarligt?


Mindre smart är det också att gå ut i tunna strumpor i stålhättekängorna - visst, kängor i alla ära men metall leder kyla inser jag. Alternativet är dock träningsskor och med dem i det här väglaget är jag som Bambi på hal is.....och is får mig osökt att tänka på att snyggot Å igår berättade att hon och sambon varit och isfiskat och hon stod för den i särklass största fångsten, nämligen en Q-hund, även känd som "korkad schäfer". När en knallkork gick av satte han full kareta för att se vad som hände, lyckades trassla in sig i mattes fiskelina och dra den med sig såpass att han småningom fick en metkrok i tassen.....hundar alltså!


Vilket å andra sidan får mig att tänka på den gången jag som 7-8 åring hittade en kork med nåt rött tjafs på i min pappas "alltinglåda" och fascinerat petade i det röda med en penna och därmed fick hela ögonen fulla med krut och fick tillbringa några timmar på sjukan med att få upprepade ögonbad, så Catter kanske inte är ett enda dugg smartare? Bekväm av sig är denna Catten iallafall och tänker gå och rulla ihop sig i sin säng en stund - vila middag är klart underskattat. Att man rimligtvis borde ha petat i sig någon middag för att förtjäna sig av vilan tänker jag tränga bort snabbt och effektivt!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards