Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av Catten - 31 augusti 2008 08:31

to apologize, men jag gör väl det ändå - hellre än att sätta mig och rätta.


Så alltså: till de av er som noterade och reagerade på den stora mängden stavfel i min förra blogg vill jag först och främst å det bestämdaste dementera att de skulle bero på att jag fortfarande var intoxikerad av alkohol - det var inte alls anledningen. Tvärtom beror de på det mycket underliga tangentbord som finns i det Å och M:ska hemmet, min upppmaning är att de med det omedelbaraste bör införskaffa ett nytt om jag ska kunna blogga därifrån flera gånger, och det ska jag tydligen eftersom jag redan är inbjuden till nästa efterfest (men inte festen i sig?).


Därmed kan vi fortsätta till ursäkten: Det var alls inte på något sätt min avsikt att utsätta ömtåliga ögon för ett oläsbart hopkok av bokstäver, men nu är ju skadan redan skett och jag kan bara säga: Förlåt! Och snabbt spä på med att berätta att jag korrläste manus till en blivande barnbok samma dag och gjorde det skitbra! *S* Boken kan också bli bra........


Men jag åkte aldrig på någon musikfest igår, istället for jag hem och svullade i mig en kebabpizza. Jag har lärt mig att just den rätten kan kategoriseras som "bakfyllemat" och trots att jag inte upplevde några fysiska men kändes det helt rätt att nästintill hetsäta en sådan artärförstoppande katastrof framför nån slags actionfilm innehållande en form av asisatisk kampsport utövad av män i övre tonåren. Ska man förfalla så ska man ! =)


Strax innan filmen nådde sitt våldscrescendo gick jag och lade mig. Trots att jag "ser pigg ut för min ålder" (ja, jag upprepar det för det var ju faktiskt nån form av komplimang) måste jag mer än två timmars sömn per natt/dag och gissa om jag tvärsomnade gott i mitt svala sovrum med kattlakanen! Att säga att jag sovit som en död ar förmodligen en överdrift, inte för att jag vet exakt hur döda sover, mer än att det bör vara för evigt  - och det visar ju den här bloggen att det inte stämmer in på mig- men väldigt, väldigt gott har det varit i alla fall!


Idag skiner solen, så min lilla moralväktare sitter på axeln och viskar i mitt öra att jag borde gå ut, kanske för att leta kantareller - men faktum är ju att det blir Monopol idag istället - P17 sa omedelbart i fredags när jag berättade om pubaftonen att "åk på det mamma, pubafton är det inte varje kväll och vi kan spela Monopol på söndag istället". Omtänksam son jag har va, men tro inte för ett ögonblick att han är så omtänksam att han låter mig komma undan att barskrapas, iofs enbart i ett spel - men känslan, mina vänner - känsla av att pengarna rinner iväg mellan magnetläsarens falser, den är lika hemsk som i verkligheten!


Så tyvärr, gula skogsguld - ni får stå kvar i skogen och förfaras, jag hiner inte med er! Förresten finns det champinjoner på burk säger konnossörerna och att döma av fredagens förvecklingar kan det tydligen hända att en och annan viltstek dyker upp för att hamna i min frys (och eventuellt ugn/gryta), om inte annat så bara för att försöka övertyga mig om att kött är gott? Nu är ju det en helt annan diskussion som jag inte ska ge mig in i här för då vette tusan......

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards