Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av Catten - 4 augusti 2008 15:23

Jo, kanske både bokstavligt och bildlikt talat?


Här har regnat i stort sett hela långa dagen, drunkningsrisken har varit uppenbar vid utgång och jag har därför nogsamt sett till att hålla mig inomhus. Jag HADE tänkt ha planer, men beslöt mig vid middagstid att istället ha en "ta den som den kommer dag" vilket BORDE kännas bra när man som jag bitvis är så uppe i varv att man får minnesbortfall och fuckar upp sånt som man egentligen borde ha kunnat göra med båda händerna och högerbenet bakbundna.


Tyvärr fungerar jag ju inte riktigt så där - istället för att njuta av friden och ron blir jag rastlös, får fjärilar i magen och tomtar på loftet som viskar åt mig att jag "borde" - vad jag borde är mer ospecifikt men nog finns det alltid något? Jotack, det finns i nuläget MASSOR jag skulle vilja göra, närmast är det väl bevisa min överlägsenhet i TP *flinar* men mina planer är ju inte alltid samstämmiga med andras så därför blir det nu ett försöka att stillsamt koppla av med ett korsord eller sju, ett glas thé och kanske, kanske om jag har riktig tur en tupplur på min alldeles för korta soffa.


Kanske vaknar jag där till en kväll fylld av sol i flera bemärkelser? Det finns fortfarande många smärtsamma och jobbiga tankar, men de påminner mer och mer om molnslöjorna efter ett rejält åskväder: de skingras sakta men säkert, och de har fått hjälp av en överraskande kraftig vind..... Dags för nästa steg måhända, men vilket är det och hur tar jag det? Den som lever får se förmodar jag och jag har inga planer på att lägga ner nån verksamhet här ännu iallafall!!


Svammel - men det är MITT svammel och MIN blogg så jag svamlar hur mycket jag vill! ;-)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards