Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Catten - 12 augusti 2008 21:01

på er alla skadeglada (för jag vet att ni finns, minst två ialla fall) nu får ni ytterligare en poäng!


Än en gång har jag inbillat mig att jag betytt något för någon - någon som visat intresse och när jag äntligen fattat galoppen och insett att känslorna är ömsesidiga har personen ifråga kommit på att jag är utbytbar....Först var det nån som under en mycket intensiv helg kom på att han nog vill "vagga Catten till sömns" men sen snabbt insåg att det var mer praktiskt att byta till att vagga Dressmanexpediter på hemmaplan.....sen var det en som envist gnagde sig fast som en igel in i hjärterötterna men ville byta ut Catten från "flickvän" till "vän" förebärande avstånd och humör - men avståndet fanns där från första början, och likaså humöret som ju dessutom gör allas er Catt till den underbara och charmerande person hon är =)


Nu senast var där en som varken kunde skylla på avstånd (grannbyn liksom!) eller humöret (MINST lika explosiv och impulsiv). Aneldningen har jag i skrivande stund inte riktigt fått klart för mig - kära Å påstår att han "inte är redo" men sånt kanske man ska fundera igenom innan, men han bytte, med eller utan egen vilja en (mig) mot två andra som tydligen tycker att det känns helt okej att slåss om gracerna - så icke jag! Bytt, bytt - kommer aldrig igen?


Veckan so far har annars varit riktigt bra - Å och jag "utflyktade" igår, jag skolkade *skäms* från jobbet i några timmar och drog till ett gammeldags lantcafé i en liten byhåla ute i skogen istället - och fullkomligt FROSSADE i gottigheter! En underbart vacker liten handelsträdgård finns strax intill så där vandrade vi omkring tills det var stängningdags. Då gick vi helt sonika tvärs över byavägen och in i en mat- och delikatessbutik och vandrade runt bland ännu mer gottigheter där till vi var mätta av både det vi de facto stoppat i munnen och av alla intryck vi fått.


Idag ringde P19 medan jag satt och försökte pussla ihop mina sista kronor med några eftersläntrarräkningar och undrade vad jag gjorde. Han behövde sin lilla mamma nämligen - han skulle åka till Karlskrona och köpa bil - och hade ingen som kunde köra med honom hem....eftersom han har den oerhört goda smaken att köpa nästan exakt likadan bil som min så kunde jag såklart inte neka utan har nu suttit och kasat byhåla- Kkna tur och retur på några timmar *trött*


På vägen hem ringde hans mobiltelefon som han glömt i bilen och jag svarade såklart, nyfiken som jag är...då var det en spekulandt som ringde på den bil han har utannonserad! Snacka om flyt *L* men sån är han, han är formligen född på en räkmacka och glider rätt bra genom livet, förutom ett par iofs riktigt stora missöden, men i allt det där småtta som kan bli så förtretligt om det inte funkar har han försynen med sig. Gott det - och på tal om gott så ska jag sätta mig tillrätta i ett fotbad och mumsa i mig lite av de blandade nötter jag shoppade loss på i lördags!


Godnatt - tröttCatt!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards