Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av Catten - 19 augusti 2008 20:34

inte att det fanns folk som var långsintare än jag. Har man sagt förlåt så har man sagt förlåt - jag menar inte att det går att stryka ett streck över allt som sagts och gjorts, självklart inte - det måste stötas och blötas ett tag, men en uppriktigt menad ursäkt ska man väl åtminstone ta under övervägande kan jag tycka? *muttrar* Jaja, passar det inte så passar det inte......


Har just gjort mig av med moråfar......det blev en ganska lång sittning idag tycker jag, svårt för både lillefar och mig som i grunden är rastlösa och elakt nog inte vill lyssna till morsans historier för nittiartonde gången. Jag börjar fundera på om hon är smått dement - idag lyckades hon berätta fyra gånger på lika många timmar att hon ska stå på Linneryds marknad och sälja "sin lump", som hon säger (för att hon vill ha beröm för de vackra mattor hon väver), tre gånger berätta hur nonchalant hon tyckte att den ungerska  läkaren var i torsdags (notera att hon verkligen betonade ursprunget).


Femtitolvton gånger avbröt hon mig och lillefar när vi pratade för att börja berätta något om sig själv (företrädesvis hur jobbigt något var, hur stygg någon varit), sjuttisjätton gånger suckade hon djupt när jag högt och tydligt återgick till tidigare diskuterade ämne....Kan det förstås att jag blir smått trött på henne? För att inte tala om det ändlösa tjatet om hur sällan jag hälsar på.....Uäck! Jag har svårt att orka med henne mer än två timmar i sträck och lider med min far som dock nu äntligen börjat engagera sig i aktiviteter utanför hemmet.


Annars händer det inte så mycket i Cattlivet för tillfället - herr R är tillbaka efter semestern och det är skööööönt, jag måste erkänna att jag saknat honom! Sniglarna fortsätter att snigla omkring, gräset fortsätter att växa, regnet fortsätter att falla - SSND liksom!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards