Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Catten - 26 augusti 2008 21:51

Efter en hel massa tankar och funderingar, väganden hit och dit beslutade jag mig till sist idag - jag har tagit hem min Puma! Det märktes verkligen på henne att hon kom _hem_ igen, det var som om hon inte varit härifrån alls - hon gick raka vägen dit där maten stått och lådan var inga problem att hitta. Hon trampade lika intensivt på min mage och vandrade runt för att bereda sig plats som innan och hoppade lika hemtamt upp i bokhyllan och makade undan prylar för att få rum att sova...


Det känns skönt att ha henne tillbaka, nu vet jag ju att jag inte kommer att befinna mig på någon resande fot, ska stanna i byhålan ett överskådligt tag framöver, hon hade det alls inte bra hemma hos exet, min allergi är medicinerbar och tja......då ska hon ju vara hos mig? Men meddusin är av nöden, det kände jag med all önskvärd tydlighet när jag slängde mig på sängen för att babbla telefon en stund och hon bestämt parkerade på min bröstkorg - att jag nös säkert femton gånger i sträck!! Men det roade iofs personen i andra änden så då är det okej ;-)


Fotomodellat har jag också gjort idag! Wow, jag kommer snart att finnas på bild i ett magasin som distribueras direkt hem till hushållen....nja, där överdrev jag en gnuttelignutta. Herr R plåtade mina fötter och armar/händer idag när jag höll i en skyffel med jord för att simulera en gravhöljning, en bild som ska in i "Kyrkstöten", församlingsbladet som går ut till samfällighetens ca 800 innevånare *L* Skulle ni få ett exemplar av denna illustra skrift i era händer i framtiden så ska ni i alla fall veta att det är mina skitiga arbetsskor som är med på bild!


Nu ska jag tassa i säng tillsammans med min Puma, som förmodligen lär lägga sig tillrätta ovanpå mig innan jag själv lagt mig tillrätta....sällskap i sängen är dock icke att förakta! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards