Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Catten - 5 februari 2009 18:45


Nu pratar jag inte om fåglars beteende, eller ens om skräckfilmer utan om hur det var att shoppa igår. Inte för att jag är någon finansanalytiker men jemine vad det verkar handlas trots lågkonjunktur, och det är kanske tur det - vad vet jag? Inte mycket mer än att det var mycket folk ute igår när jag skulle försöka köpa födelsedagspresent. Det jag skulle ha fanns så klart inte där jag tyckte att det var rätt självklart att det skulle finnas så det blev en hel del ränna runt och mitt i det så hann jag så klart träffa på syggot Å och hennes justerade svärmor M, en liten kortis men trevligt ändå.


Efter att ha varit i stort sett överallt så hittade jag till slut det jag tänkt mig - nu är det bara att hoppas att gossen blir nöjd och glad. Nöjd och glad blev också jag eftersom lillefar ringde och avleveerade en rätt lång historia som i slutänden gick ut på att de kommer för att fira födelsedag. Nu har jag "bara" tårtan kvar - i ett svagt ögonblick lovade jag att stå för den delen av muntrationerna på lördag och den flinke sonen passade då på att önska sig en hemgjord princesstårta.....jaaahaaaaa....som den ömma moder jag är ska han naturligvis få det, men han sa ju inte vilket hem den skulle vara gjord i så jag har planer på att delegera det. Konditorsaktiviteter har jag aldrig varit nån fena på och ska tårtan vara ätbar är det nog bäst att jag inte gör så mycket mer med den än möjligtvis inhandlar ingredienserna.


Imorgon är det fredag och helt bortsett från att jag inte fattar vart veckan tagit vägen så håller vågen från förra veckan i sig fortfarande.


*still surfin'*

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards