Alla inlägg den 26 april 2008

Av Catten - 26 april 2008 14:58

kanske få nåt gjort i denna dag - men jag tyar inte........stackars Catten är bakfull! =( För första gången i sitt vuxna liv bör tilläggas, och anledningen är förmodligen den att jag drack för lite! *L* Inte för att det på något sätt är något att skryta med, men jag har alltid haft hög akolholtolerans (det kan ha nåt att göra med mängden fett på kroppen har jag hört) och söp lätt stora starka karlar under bordet på den tiden det begav sig.


Igår drack jag ett glas vin och två drinkar - tyckte nog inte själv att jag blev nämnvärt påverkad av dem, pratglad är jag ju ändå ;-) men huga vilken negativ effekt det blidde i slutänden! Efter det inte alls så sprudlande telefonsamtalet som jag förväntat mig som kom vid 03.13 sov jag ännu sämre än innan och när klockan ringde vid 10.15 var jag vaken och sjuuuuuk sedan länge. En hackspett hade byggt bo i mitt huvud och en iller i min mage och tanken på att vara på jobbet klockan 12.15 var på intet vis tilltalande. När någon ringde för att förklara sitt kryptiska nattsamtal måste jag ärligt erkänna att jag inte var ett enda dugg intresserad - jag ville helst bara dö, och uppmaningen att "lägg dig och sov igen gumman", suckade jag mest bara åt...jag MÅSTE ju upp!


Nåväl, jag deponerade diverse rester i porslinsholken, med en intensitet jag inte upplevt på många år, duschade i en timme och förbannade omigen bristen på underlagscremer i det här huset. Jag har inte påsar under ögonen idag - jag har sopsäckar! Det syns små glimtar av vitt i ögonrödorna och kroppen känns som om jag sovit i en mangel. Den stora frågan är nu - hur F*N kan man bli så bakis utan att ha fått uppleva berusningen? Orättvist, tycker jag!


Hur som haver höll jag ihop mig såpass att jag klarade av förberedelserna för dopet, ingen dog av chock av att se varken mitt grönbleka ansikte eller den HYSTERISKT blommiga mammaklädtrasa jag hittade i min garderob. Hur den överlevde flytten har jag ingen aning om, men det fanns tydligen ett syfte med det - jag slapp gå på dop helt svartklädd! Jag har fortfarande klädtrasan på mig och filosoferar så smått över hur gammal den kan tänkas vara.......mitt sista barn bar jag för över femton år sedan, å så påstås det att kvinnor shoppar hejdlöst!? Tillåt mig småle! Om jag kan, det stramar både här och där i det som tidigare kallades "ansiktshy" men numera bytt namn till "öknen".


Hela jag är en öken - jag ger mig inte in på närmare förklaringar till det, men vill ni mig något idag hittar ni mig förmodligen immobiliserad på soffan med senaste favoriten(tack darling T) "New Generation of Synthpop"satt på totalrepeat så att jag ska slippa röra mig alls.


Idag är det FAKTISKT mest synd om mig, pilutta dig du!!

Av Catten - 26 april 2008 00:28

Det känns att en börjer te å ble gammel......intensivt barhängande tar på krafterna - men KUL har jag haft! =) Min vana trogen så TÄNKTE jag en massa innan det var dags, bland annat tänkte jag att min "in- law" A behövde en utekväll.....tyvärr glömde jag tala om både för A och för M, som jag ursprungligen stämt möte med, att den andra skulle komma med ....hoppsan! Att jag sen hade tänkt ut en tid ihop med M glömde jag berätta för A *suck* vilket innebar att vi var ganska försenade - förlåt M!!!.


Men skitsammma, en kul kväll hade vi - ingen av oss är precis nödbedd när det kommer till att prata och det är ju på nåt vis en grundförutsättning för att umgås! ;-) Först gick vi till det som i min gröna ungdom kallades för "Olles tivoli" - det kan eventuellt ha nåt med att alla som ville kunde få sig en åktur där......Dit gick vi för vår prio nummer ett: gratis mat!! Nu var det ju en himla tur att maten var gratis, för den var inte så mycket att varken hänga i julgranen eller kasta i halsen, men gratis är ju på nåt vis ändå alltid bra? Nämnas bör kanske att vi alla tre är småländskor, de andra två både av födsel och ohejdad vana, jag mest av ren snålhet. Underhållna blev vi också, av två nästan identiska spelemän som rev av det mesta från "Jag vill vara din, Margareta", till CCR via Bob Marley....


Vart går man sen då? Ja, det är ju ändå så att Växjö, sin litenhet till trots har ett rätt bra utbud av nöjesställen, men den pub vi kom överens om att vi ville bevista var typ fullknökad med andra som oxå ville vara där. Då gick vi, för som sagt - vi är inga barhängare! Stället vi sen hamnade på har väl det nuvarande bästa/sämsta ryktet om det är så att man vill ha sällskap för natten med sig hem, men också det som har ett lite lagom trevligt dansgolv. Nu blidde det ingen dans för M var trött och skulle hem och A och jag som stannade kvar (betydligt längre än vad vi tänkt oss) fick tyvärr inte skaka rumpa heller eftersom de flesta som var där lekte kung i baren istf att dansa =(


Så vi tog en promenad istället, och glanade i skyltfönstrena. Jag hittade ett par skor och en klänning som var fin på skyltdockan av modell trådsmal, men förmodligen inte kommer att bli det på mig, just av den anledningen. Nemas problemas dock, eftersom affärerna naturligtvis är stängda så där dags...Poff,pang, tjoff så gick luften ur oss bägge - fredag är ingen jättebäst dag att gå ut på när man jobbat hela veckan, så P19 tillkallades per omgående. Nu befann han ju sig hos flickvännen, så under väntetiden klämde vi i oss lite sånt som jag gissar går under beteckningen "fyllemat" - dvs burgare. Men jag valde kyckling (kan lika gärna ha varit hund eller gnu) och stripparna var slut (?) så så där hiskeligt onyttigt blev det kanske ändå inte.....


Underligt nog kan man som vuxen kvinna inte få sitta på en parkbänk och äta och samtidigt dryfta sina kärleksbekymmer utan att det ska komma snorgärsar och lägga sig i. Mina funderingar dissade den tjuvlyssnande grabben totalt, Växjö är ju FULLT av män, varav han naturligtvis var en av dem.......snygga tyckte han att vi var, och unga såg vi ut och ålder ÄR ju bara en siffra sa han också - ända tills jag berättade varför vi satt just där. Han dröp av rätt kvickt när han blev informerad om att min son, jämnårig med honom själv skulle komma och hämta oss *skratteliskrattar* Tänk vilken dubbel användning jag haft av min son ikväll!


Kvar inatt är att vänta (men inte förvänta) sig ett telefonsamtal från någon som ska bli jättefull inatt...tihi, sist någon var i det skicket skrattade jag jättemassor istället för att prata!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards