Alla inlägg den 3 april 2008

Av Catten - 3 april 2008 19:50

TACK alla söta rara som grattat mig via sms, telefon och personliga besök!!


Ni som INTE har gjort det må brinna i ångestens djupa diken och för evigt i fortsättningen minnas min födelsedag - eller så skiter vi i vilket och så får ni en ny chans nästa år;-)


Geee - jag gillar verkligen att bli ihågkommen - det är lite egoboost bara det! Dagen inleddes med att A och lilla E kom upp och presentade mig med en Schwarzwaldtårta till frukost - jättegott och framför allt nyttigt! =) Inte bara det - A hade läst mina tankar och jag fick ett presentkort på klippning, något som jag är närmast i akut behov av.....Glatt smaskade vi tårta så länge den varade (ja, vi käkade HELA!!) Det har jamat och tutat i mina mobiler hela dagen och jag fick till och med en sång! =D Systeryster sponsrar fortfarande det lilla som finns kvar av Posten och skickade vackert kort, och frampå eftermiddagen samlades familjen = exet, P19, P17, Ängelen och Moråfar i mitt lillalilla kök för att käka smarrig tårta som exet dagen till ära tillverkat - med råååååsa marsipan på =)


Jag har haft en riktigt bra dag - bonus i sammanhanget var mötet på Ängelens skola med besked om att hon får stanna kvar i nya klassen - hennes skolresultat har förbättrats drastiskt, även så humör och uppförande och grädden på moset: exet förbarmade sig utan en sekunds tvekan över mina ullbollar!! På lördag hämtar han dem till deras nya liv - Frankie kommer att få bekanta sig med "stora världen" utomhus, precis det jag tror att yrvädret behöver och Puma kommer att få en vovve att styra och ställa med.


EN vovve ja - för i utbyte lovade jag att göra det exet inte klarar - åka med älskade Mollehunden för avlivning. Nu orkar han inte mer, har inte gjort på ett bra tag, men exet har inte klarat av att ta beslutet - alltså rycker hårdhjärtade Catten in och exekverar den slutgiltiga handlingen....det lär inte bli lätt för mig heller - jag uppfostrade den hunden och levde med honom i sju år men gör inte jag det så blir det aldrig gjort, och det lidandet vill jag inte utsätta Molle för - så, tjänster och gentjänster!!


Nu är jag så tårtmätt att magen står på fyra hörn - en taktikvila i soffan känns rätt angelägen, men jag är samtidigt så sockerspeedad att jag knappt tror att jag kommer att kunna landa där.......äta mer tänker jag ialla fall inte göra idag!*L*


Tack för idag - slut för idag!!



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards