Alla inlägg den 4 april 2008

Av Catten - 4 april 2008 13:07

vara helg påstås det.....det påstås också att man ska njuta av den? För mig som haft helg nästan oavbrutet i närmare tre år är det numera inte så stor skillnad på helg och vardag mer än på så vis att jag märker att min telefon blir tystare på helgen. Det är ju då alla umgås med familjen - denna heliga ko!!


Helg ja...vad gör man då som är så märkvärdigt? Jag har blivit bjuden på "dejt" i kväll- men orka det liksom? Jag har fullt tillräckligt med människor i mitt liv just nu och vill inte krångla till det för andra - men hur förklarar jag en sån sak så att det inte tas illa upp? Ljuga går ju inte och sanningen kan vara brutal ibland, men att vara tyst har jag insett inte funkar heller.....och exet vill ha med mig på fest imorgon*skrattar* En lite underlig situation för hans nya vänner tydligen och jag bör uppenbarligen inte alls tycka att det är så humoristiskt som jag tycker!


Men relalalalalaxa liksom - he's all yours! Att han efter tjugo års förhållande ÄNTLIGEN lärt sig att diska innebär definitivt inte att jag vill börja om igen - tvärtom lyckönskar jag honom till hans" damer" *L* Kanske är det så att han vill ha mig med som bodyguard!? Tja, vi får väl se - hans påstående om att där "finns gott om singelkillar" är knappast något som lockar nämnvärt - är de kompisar till honom och av samma skrot och korn avstår jag mer än gärna all sorts kontakt och hoppas på att OM det i framtiden skulle bli aktuellt så har jag själv förmåga att knyta kontakter.....


Och egentligen är jag innerst inne så jävla tråkig att jag gärna stannar hemma, jag har lånat nya böcker på bibblan, har korsord kvar, blip finns alltid och skulle jag känna behov av att vara social så finns ju telefonen - och mataffären!! Där finns alltid nån man kan byta så där lagom många ord med, på en lagom nivå. Ängelen kommer ju på söndag och sen vet jag ju att det är 14 dagars oavbrutet springande i dörren som gäller och fritidsgård hos oss!


Nu ska jag frosta av frysen - lagom fredagsnöje för en Catt som stormar in i medelåldern med gigantiska kliv! *S*


Trevlig helg - ät en älg?


*edit* Det ringde just på dörren: "Hej! Jag heter Johanna och kommer för att prata med dig om Bibeln"


*fniss*


*skratt*


*asgarv*

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards