Alla inlägg den 29 april 2008

Av Catten - 29 april 2008 17:16

varför har du övergivit mig? Idag när jag fillelurade runt - eller snarare slet som ett djur, dvs sågade ner lindar med handsåg, lastade på släp, trycktvättade stenar, försökte laga kyrkportslåset som varit "provisoriskt" lagat i fyra år med ett gäng gummisnoddar osv osv, och ingen hade tid, ork, lust eller råd att varken smsterrorisera eller ringa mig så egoboostade jag mig själv genom att sjunga "Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som duuuuuuuuuu" =)


Nä, skämt åsido, svackan börjar ge med sig och nu är jag mest arg. Det är nån liten jävel som tydligen gillar lila penseér och har antingen gnagt av varenda förbannad blomma eller ryckt upp hela plantor på vissa gravar.......gissa vem som får den höga äran att nyplantera? Men idag lades ytterligare sten på Herr R:s börda: både kyrkorådsordföranden, kyrkoherden och komministern frågade och fick höra hur det har stått till de här veckorna jag jobbat, och de fick veta med besked!! *ler grymt*


Jag hatar missade samtal på min mobil, jag har ju den där som är på utgående och därför ligger hemma i en låda och när det ringt på den på okänt nummer och jag dessutom inte kan hitta innehavaren på varken  hitta.se eller eniro så blir jag så förtvivlat nyfiken! Kanske nåt att bearbeta, underligt nog ska den ha ringt i gårkväll vid åttahugget och då var jag varken upptagen, sov eller var död, så varför hörde jag den inte?


Att fötter och knän kan göra så här ont upplevde jag inte ens när jag vandrade i fjällen i min gröna ungdom i gummistövlar och billiga gympadojjer. Det här ska ju föreställa dyra fina skor.....när jag blir rik ska jag köpa en stegräknare, jag skulle tro att jag går ungefär en halvmil om dagen minst!


Men jag har det lite bra också - idag bjöd söta rara A på middag: tonfiskkotlett och potatisgratäng med MASSA grädde i så det är nog ingen risk att jag tynar bort! *L* Märkligt nog har tant efter tant approcherat mig på körgårn och frågat om jag håller på att försvinna? Jag, som är lättad att vågen ff visar tvåsiffrigt och inte mer fattar inte alls vad de pratar om, men i Småland lever vi kanske kvar efter den gamla normen att ju fetare desto finare folk? ;-)


Idag shoppade jag dock loss på ett gäng grönt: äpplen, apelsiner, vindruvor, stjälkselleri, champinjoner, gurka, potatis och inget onyttigt alls - förutom snuset då, men det lär ju inte sätta sig varken på lilla maggen eller stora rumpan! Nu ska jag klättra in i duschen, jag är svettig som en gris efter att ha gått i regnställsjacka (!) idag när jag blåst stenar. Svettig på knäna är jag också - märkligt ställe! *S*


*reser mig försiktigt* Oj, aj, stånk, stön!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards