Alla inlägg den 14 april 2008

Av Catten - 14 april 2008 10:35

snack är det - och det är ju lätt för vissa har jag förstått? Men att sen stå för vad man säger är förmodligen betydligt värre eftersom det så sällan sker......Idag såg jag fram emot den där förklaringen med vidhängande ursäkt - men vederbörande har uppenbarligen fått kalla fötter och väljer att inte höra av sig alls, vilket naturligvis kommer att innebära att all kontakt upphör - I do NOT aim to please!!!


Jaja, jag har ett liv det förutan som jag är rätt nöjd med - idag skickade jag iväg ett litet "överraskningspaket" och jag ser väldigt mycket fram emot reaktionen på det =) Lite surkärring är jag också - jag har inlett en vendetta med hjälp av Hälsovårdsmyndigheten mot den "studio" där Ängelen fick sin tunga piercad, vid 14 års ålder, endast åtföljd av jämnåriga kamrater och helt utan att någon kontakt togs med vårdnadshavare....även där ska det bli intressant att se vad som händer!


För egen del har jag börjat kika runt efter motiv till tatuering - jag har längtat efter en sedan jag var 12- 13 nånting och nu börjar det bli dags

kanske? Jag vet vad jag vill ha: kattfötter på vänstertutten och ett bett alternativt en kyss i nacken men själv är jag värdelös på att teckna och än så länge har jag inte hittat något som ens avlägset påminner om vad jag vill ha. Ett annat sätt är ju att gå till en studio såklart och be dem rita,  men de två - tre lokala ställen har jag tyvärr inte så värst mycket förtroende för och att ta sig iväg nånstans är just nu inget alternativ......men det löser sig förmodligen det också!


Saknar luddbollarna gör jag också - jag tar fortfarande snedsteg när jag går omkring här hemma, van som jag är vid att Frank ständigt girar in framför fötterna på mig....men jag mår redan betydligt bättre efter den massiva städning jag gjorde av hemmet, med fönsterpustning, gardin-, lakan- och mattvätt, dammsugning av bokhylla, soffa, fåtölj, säng och madrasser. Så mycket har jag inte städat sen jag var gravid med P17 och fick nojja att allting LUKTADE och slängde ut i stort sett hela hemmet i trädgården och skurade rummen från golv till tak och varje pinal innan de ställdes in igen=)


Så ambitiös kommer jag nog aldrig att bli igen - och gravid kommer jag ju definitivt inte att bli heller så alltså kan jag känna mig lugn på flera punkter *S* Which reminds me - jag har ett par telefonsamtal att ta tag i!!


Ha en grejt vårdag jo pipel!!!


Edit: *muttrar* Hade ett långt samtal med en handläggare på Miljö- och hälsoskyddskontoret och fick veta att den enda aspekt de kontrollerar är den ur hälsosynpunkt - att lokalerna är lämpliga för avsedd verksamhet, att hygienen är välfungerande osv. Det enda de kan göra är att REKOMMENDERA att ingen piercing och tatuering görs på personer under 18 år och vad jag som förälder kan göra är att inleda en civilprocess baserad på Föräldrabalken som säger att barn under 18 inte kan upprätta ekonomiska kontrakt.....känns lite som överkurs måste jag säga! Det enda det leder till är ju att vi i bästa fall kan få pengarna tillbaka och i sämsta fall en jävulskt hög rättegångskostnad. Nä - till och med surkärringen lägger nog ner där - men ett telefonsamtal till Finn ska det bli, där jag STARKT ska uttrycka min kritik mot att han inte begär legitimation av sina kunder!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards