Alla inlägg den 30 april 2008

Av Catten - 30 april 2008 07:01

Det är knappt jag tror det är sant - här sitter jag, vaken sedan en timme tillbaka och är PIGG! Undrens tid är ännu inte förbi......


Idag är det Valborgsmäss, årets största suparhelg för ungdomarna näst efter Lucia. Intressant - kanske ska ta mig en liten "nattvandrarrunda" i Byhåla för att kolla upp dem? Mina egna planer blev - föga förvånande- ändrade. Fast med tanke på att jag idag jobbar nionde dagen i sträck, ska börja sångöva vid 18, sjunga i kyrkan vid 19 och vid majbålet kl 20 samt därefter grilla med sångvännerna så hade det kanske varit en aning ambitiöst att åka på fest som påbröd.....Man kan visst inte hinna allt?


Tyvärr, höll jag på att säga - för igår blev jag erbjuden att komma och städa på ett ställe där det kliat i mina fingrar att få röja lite, men jag har inte vågat fråga *rodnar*. Åsså är det ju "där borta" så jag lär inte heller hinna det till lördag :( Annars hade det känts bra att kunna göra NÅGOT där istället för att bara sitta och vänta och oroa sig.....Jaja, som sagt - allt blir inte som man vill/tänkt sig och det är väl kanske tur på sätt och vis, för hur osvenskt hade det inte varit att vara nöjd med livet?


Nu är det dags att packa unikaboxen aka tygkassen inför dagens äventyr och hoppa i lilla Eskrutten som fått obefogat mycket kritik på sista tiden! P 19 hävdar bestämt att det är fel på bromsarna, men jag menar att de bara är lite ovana *L* Från annat håll fick jag höra att jag borde tvätta bilen - men vaddå, det gjorde ju pappa nån gång i oktober, man ska väl inte slita på lacken hur ofta som helst?


Och btw sus, det är ju vänsterhäntspillrig jag ÄR! ;-)

Och btw igen - vad KUL att se att det bara rasar in besökare hos mig, jag hoppas ni läser och inte bara scrollar ner och kollar efter intressanta ord *ASG*! Jag vet att det är lite löjligt att "tigga", men kludda gärna ner en kommentar nån gång, det vore intressant att veta vem du är!!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards