Alla inlägg den 21 april 2008

Av Catten - 21 april 2008 22:16

Tlött, tlöttare, Catten......


Det är bara att konstatera - att SKUTTA ur sängen klockan sex på morronen är inte min grej! Samt att snooze måste vara djävulens påfund - det blir ju inte lättare att stiga upp när man snoozat femtisjutton gånger? Enda sättet att vakna är att duscha, men jag duschar ju gärna efter jobbet och har insett att min pergamentsliknande hud inte uppskattar så mycket blötläggning...I-landsproblem, jag vet!


Korkat nog planterade jag min ungefär elfte miljon penséer idag utan handskar och när jag efter jobbet skulle dra på mina leggings fastnade de inte bara i snårskogen på mina ben utan även som järnfilspån mot en magnet på fingrar/händer..*minnesnotering* köp handkräm!!! En tröst i skörden av ringa trubbel idag var dels att Herr R var ledig som komp för insatsen under gudstjänsten igår, dels att nu har jag "bara" 47 fondgravar kvar att plantera på! Sen ska det rensas ogräs på dem...och sen ska det planteras sommarblommor på dem.....idag såg jag en högtryckstvätt hos exet och gjorde avvärjningstecken mot den, som en ren reflex! =)


Underligt nog gillar jag det ändå - jag börjar bara få små tvångstankar i form av lågmäld konversation med de begravda typ "Nu du SvenAugust, ska du och Hulda få lite fina blommer....vill ni ha de gula eller de lila tro?" och liknande......Inatt drömde jag att jag fick en personlig assistent för min intellektuella utveckling och som skulle skydda mig mot penséerna som jagade mig för att jag inte färgmatchade dem! Under dagen har jag också kommit fram till att varken en katolsk nunna eller en thailänsk prostituerad kan stå på knä så mycket som jag gjort på sista tiden!


Kläddilemmat kvarstår och har utökats - inte nog med att den jag trodde var mitt stöd i livet *ASG* bestämt påpekade att svart INTE går för sig vid ett dop - jag har även "befordrats" till vaktmästare på söndagens mer formella gudstjänst...Kom på att jag har två blommiga lakan och fena med symaskinen som jag borde vara, ättling i rakt nedstigande led till en tillskärare/klädsömmerska och en gardinsömmerska så kanske jag kan knåpa ihop nåt av dem? Det skulle förmodligen räcka till en turban oxå.....


Å jag vet, en hemlighet....*flinar i mjugg* Det är farligt att ge sig ut på resa har jag förstått - storstan rymmer många frestelser! I'm happy if your'e happy..... *vänskapspössas*

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards