Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Catten - 30 maj 2008 23:26

av band.


Band till människor som jag tyvärr inser kostar mig en massa, oavsett vad och hur mycket eller lite jag innerst inne tycker om dem. Luftakrobatik har aldrig varit min grej, dels för att jag inte gillar höga höjder, och dels för att jag inte är skapt för att hänga i luften - varken fysiskt eller psykiskt. Det är tungt, men känns ändå som något jag måste göra för att behålla min egen balans och kanske till och med stabilisera mig och mitt liv ytterligare. Det innebär att människor som betyder eller har betytt mycket för mig försvinner, sakta bleknar bort och förmodligen kommer att lämna ett tomrum efter sig.


Ett tomrum jag inte tänker skynda mig att fylla med nya kontakter för det orkar jag inte!Måste vända mig inåt och samla på mig lite kraft nu.... Om det finns ett motsatsord till att kläckas så är det vad jag tänker göra -  nu när sommaren står i sin skiraste grönska och allt liksom föds på nytt, när tröstergöken gal varje morgon och jag egentligen är väldigt tacksam för att få finnas till. 


Tacksam är jag också för en trivsam kväll, en försenad födelsedagsfest med "tantorna" och P 17 som suttit med oss och varit fantastiskt social och trevlig efter att ha hjälpt till att göra kalvstek, fläskfilé, tsatsiki och potatissallad som avnjöts under MASSA babbel. Tänk att vi har känt varandra i nästan 20 år, vi "tantor"! Vi ses inte så ofta nu längre när ungarna som var dem som förde oss samman en gång i forntiden inte längre leker med varandra, men fem gånger om året i samband med respektive födelsedag lyckas vi få till en kväll då det fullkomligt ÖSER babbel ur oss=)


Idag avhandlades bland annat klädmodet genom tiderna och där ligger jag back. När de andra damerna var tonåringar och fick häftiga V-jeans och lårhöga stövlar började jag lekis typ *L*. När jag gick på gymnasiet och hade midjekorta jackor och meterbreda axlar med hjälp av vaddar hade de etablerat förhållanden med sina nuvarande äkta makar, förlovade sig och skaffade hus. Och ändå har vi ungar som är rätt jämngamla och otroligt mycket att prata om. En viss matvarukedjas självscanning av varor till exempel, som ledde till diskussioner om vilken butik som haft flest adresser downtown Växjö som ledde till snack om hur svårt det är att få sommarjobb för ungdomarna som ledde till en stunds skryt om våra respektive ungar *L*


Fast jag skröt inte jättemycket när jag berättade att jag var "fylletaxi" åt P19 och hans kompisar inatt - det var Studentpubrunda och runda var gossarna minsann under fötterna! Kompisarna somnade av och till i baksätet och vaknade bara till då och då under P19:s orerande för att säga till honom att "mamma alltid har rätt" och "kalla inte din mamma för käring" varpå P19 replikerade att "käring kallar man bara nån man tycker mycket om, det hörs ju på det; KÄR - ing liksom". Då log mamman hult och stod ut med att bli kallad käring ungefär femhundranittiosju gånger till......samt att hon satt kvar i bilen i ungefär en timme och lyssnade på diverse mer eller mindre genomtänkta men intressanta utläggningar som gossen höll om sitt liv!


Och nu är Catten trött - det tar på krafterna att inte sova mer än tre timmar under natten och morgondagen blir tydligen också full av aktivitet - Å vill visa upp sin trädgård och få lite syhjälp, troligtvis får jag betalt i form av en sjö av vin *S* - det känns som om det är precis vad jag behöver nu. Gott vin och gott sällskap ska härmed få fylla denna helg! Ha det helt fantastiskt i solskenet govänner och njut, njut, njut av livet!



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards