Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Catten - 14 maj 2008 19:23

riktigt med känns det som - är det så att ju mer man har att göra desto mer blir det, eller är det så att "för mycket" av dagen försvinner när man jobbar?


Just när jag gick och fundilurade, och så smått misströstade om mänskligheten kom lilla tant M med en påse till mig och sa "Jag vet inte vad jag ska göra med dig, men jag har nåt till dig" och det var minsann inte vilket "nåt" som helst! Tydligen har hon ett sjätte sinne och kände på sig att jag inte fått med mig någon lunch och kom upp med mat till mig: hemlagad skinkpaj och till och med efterrätt - rabarberpaj som smälte i munnen och MASSOR av anillsås *rodnar* - min faiblesse för dylikt är tydligen känt i bygden!


Å igår var jag ju på middag - himla trevligt och himla gott! Jag fick anledning att revidera min uppfattning om en person  i positiv riktning och sånt är ju alltid trevligt.....Grekisk mat är ju så vansinnigt gott - jag åt salladstallrik till förrätt, med massa tsatsiki, oliver, soltorkade tomater, vinbladsdolmar, vitlöksbröd och ljuvligt god fetaost! Till varmrätt tog jag en vegetarisk tallrik, med mera tsatsiki *L*, småpajer med feta och spenat, råstekt potatis och ja, jag minns inte allt, men njöt i fulla drag gjorde jag - tog till och med ett glas vin!!


Å idag - klippte jag det klippta gräset.......låter oerhört intelligent och det kändes det som också? Mitt i alltihop dök det upp en man och det visade sig att han, när han viftat in mig till kanten, var skyddsombud för Kommunal! Han påtalade med oerhörd intensitet det skadliga i att sitta i en tyfon av gräsdamm utan andningsmask och prohibiterade omedelbart fortsatt arbete utan dylik skyddsutrustning! Det kändes lite......underligt, men ändå klokt för jag hade med all önskvärd tydlighet känt att det dammade igen i halsen och hur mina ögon känns försöker jag bortse ifrån =( Det skaver mer än bara lite......


Packad och glad är jag just nu iallafall - inte packad på DET sättet, men färdigpackad i väska inför avresan imorgon, nu ska jag "bara" stukturera upp landningen också! *L*



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards