Alla inlägg den 1 maj 2008

Av Catten - 1 maj 2008 13:10

Steg just upp - har vaknat och somnat och vaknat och somnat om vartannat hela natten och dagen  - smått orolig för vad som händer under de kommande dagarna.


Och jag som skulle ha demonstrerat idag!! Jag vet inte riktigt för vad, det finns ju rätt några saker man skulle vilja ändra på i samhället och med min totala brist på seriositet tror jag att jag går på den linjen Sofia och hennes kollega kom fram till i nåt radioprogram: Gratis sexleksaker! Man har fan inte roligare än man gör det.........*flinar*


Så har jag alltså sovit bort halva min helt lediga dag. Skönt! =) På sin ledighet ska man ju göra sånt man tycker om, och jag gillar verkligen att sova. En annan sak som står på listan över "tycka-om-saker" står duscha så det går jag väl och gör nu.


Btw - vet ni att 1:a maj är Sveriges enda borgerliga helgdag?





Pilutta er som blir upprörda och inte fattar att borgerlig inte betyder moderat, utan motsatsen till kyrklig ;-)



Av Catten - 1 maj 2008 00:45

Jappjapp, idag fick jag fart på Herr R - han börjar förmodligen inse att mig tar man inte där man satt mig....förresten sätter man mig inte heller så lätt! *S* Den stackaren är stuck med mig nu - hela vägen fram till 15 november, och kanske omigen nästa säsong? *flinar grymt* Varje gång han kommer med nåt som ska göras säger jag rappt: "Jajamen, och vad gör du då?" Att påpeka vad som behöver göras och att man inte bara ska planera utan även göra det är inskrivet i min agenda som stående jäkelskap - ba'fatt jag kan!!


Åsså blidde det Valborg och våren är officiellt här - GPP imorgon(idag) men den tror jag att jag passar på, känns lite fånigt att genomföra solo om man säger så......Bålet var stort, och torrt och brann ned på en kort stund men vi fick våra sånger ylade och intressant är att jag hastigt och lustigt blev alt idag istället för sopran. Med en alt (som dessutom sjunger falskt och inte kan hålla melodin) och nio sopraner blev det lite haltande så vaffan, det som inte dödar det härdar - man ska prova allting en gång.


Med tanke på att jag en påsk fick rycka in i basstämman så är ju alten en barnlek *S* men jag förstår ju mig inte på de där fågelskitarna som kallas noter så det blev att intensivrepa på gehör i en kvart och sen bara tuta och köra....det lät ialla fall om oss, jag kallas ibland för "trombonen" i kören eftersom min röst kan slå igenom det mesta i instrumentväg *funderar på om det VERKLIGEN är en komplimang*. Nåväl, i stormen vid sjön och sprakandet från brasan hördes vi väl inte jättemycket, men det finns ju trots allt de som kommer för att lyssna så helt fel ute kan vi väl inte vara?


Babbel med kära E blev det, vi har inte setts sen påsk så vi hade en hel del att ta igen - märkligt vad lika vi är hon och jag! Och toksmsande med AD, ytterligare en kindred spirit, med likartad spin i livet som jag.......skönt att ha folk att dryfta även mindre lättsamma saker med, och som dessutom har egna erfarenheter att hänvisa till! Efter bålet och grillningen var jag så tokspeedad efter tio arbetsdagar i rad på högvarv att jag var "tvungen" att åka hem till A för lite laidbacksnack, hennes(deras) hem är min oas och fristad, där är allt prestationsfritt och mitt home away from home på nåt sätt. Lilla E pratade sig till sömns tillsammnas med oss tanter och tvärslocknade i soffan, jag blev nästan lite avis, så skönt såg det ut!


Ibland skulle jag också vilja vara fyra år och envis som en röd gris, det är på nåt sätt lättare att vara det då än vid 40+!! Och ja, jag HAR för mycket saker i min väska så om jag nu råkar svara på min mobil utan att jag vet om det så är det bara ytterligare en av mina charmiga små egenheter ;-) Jag har åtminstone plockat ut insexnycklen, virknålen, två av tuggummipaketen och théglaset jag hade där idag brukar faktiskt inte vara där......


På det stora hela: ytterligare en hyfsad månad av mitt liv har förflutit - mycket hade kunnat vara bättre, men en hel del hade kunnat vara sämre också. Ledig dag imorgon - gissa om jag ska slappa!!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards