Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Catten - 5 maj 2008 20:31

Jo, ni läste rätt - Catten tänker efter innan hon skriver idag......


Bla efter ett (nattligt men välkommet) telefonsamtal igår så satte hjärnan av i galopp och då måste det skrivas! Nu hade jag ju varit så ordentlig att jag stängt datorn för natten, så då fick det bli papper och penna med en alldeles för mjuk kudde som underlag, och jäklar vad jag skrev - elegant, humoristiskt och välformulerat...och rakt ur hjärtat.


Att datorn var avstängd får väl så här i efterhand räknas som försynens skickelse (alt. min högste chefs omsorg *S*) för idag har jag fått kalla fötter om huruvida jag verkligen vill ha det där till allmän beskådan....Det är läsvärt och tänkvärt, men oerhört självutlämnande och eftersom jag både vet och inte vet vem/vilka som läser min blogg och inte är okänd för en hel del av läsarna så ska jag nog ta mig en funderare på vem som ska få veta vad egentligen - och om en blogg är rätt forum för att få reda på den vetskapen? Underlig formulering där - men i sanningens namn blev det för sent igår, jag vänder oerhört snabbt på dygnet så fort det blir helg.....


Dessutom har det ju hänt nån gång *visslar generat* att jag kastat iväg mail och sms i "hastigt mod" som det så vackert kallas...mmmm, och det har jag ju fått äta upp många gånger, många,många gånger till och med och vill INTE hamna i så prekära situationer igen!


Samtidigt är det ju himla kul egentligen, det jag skrivit.......*velpotta* Nä, inte idag - jag får ta mig en rejäl funderare till tror jag och istället gå och vårda mina oerhört välgräddade skuldror med nån form av "after sun" och hamra in i skallen att SPF 25 inte gör nytta i tuben!! En fördel med att ha tattarblod är dock att även den gräääääääsligaste illröda rödhet övergår i brunt rätt snabbt, även om det här bruna kommer att fördelas fläckvis över mig denna sommaren!


Och btw så fick jag reserbjudande idag - goa E ska uppöver och frågade om jag ville åka med till mina vänner norrut, så nu ska jag synkronisera och organisera förflyttning med ledighet både hos mig och nån (jag vet vem ;-) tack på förhand) som kan erbjuda nattläger. Och semester ska jag få *gör vågen* - samma sak där, men det där med att planera är ju jobbigt.....hur GÖR man, jag har ju inte organiserat nåt på jättejättejättelänge?


Fan vad det kryper på mig - jag tror det är åttabeningar :( - jag måste logga ut och ta en dusch!!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards