Alla inlägg den 27 september 2009

Av Catten - 27 september 2009 20:59


Tack för era kommentarer - det är skönt att det inte bara är jag som förundras! Det visste jag iofs alla redan, ingen normalt tänkande människa kan imponeras av det där - inte heller min handläggariller G som ringde framemot eftermiddagen och undrade vad som i hela fridens dagar händer. Då hade han redan varit i kontakt med coachens överordnade och fått en knippe undanflykter, som till exempel den att de faktiskt hade "googlat på mitt mobilnummer" (terminologin folket - terminologin liksom!!!)) men bara kommit till min dotter vars nummer (naturligtvis, eftersom hon är minderårig) står registerat på mig. Ungen är tack och lov inte helt tappad och lämnade inte ut mitt nummer, som av olika skäl är osökbart, eftersom personen som ringde upp henne inte presenterade sig (!) och inte kunde/ville berätta i vilket syfte hon skulle ha det. Alltså är det Änglens fel att coachen inte fick tag på mig tidigare?


G var alltså själv smått tveksam och när han fått sig mina berättelser till livs suckade han djupt och förbannade det faktum att handledarna på AF inte FÅR rekommendera specifika coacher. Han höll med mig om att om dagans insats är riktlinje för coachens engagemang så ska uppdraget avslutas, det hon kommit med hittils är inget som inte han, eller till och med jag själv klarar av att göra liksom. Nog om det för tillfället - men fortsättning lär förmodligen följa.


Livet för övrigt kunde nog knappast - arbetslösheten borträknad - vara bättre just nu. Helgen har varit tippelitoppen, härligt sällskap, god mat, bra film: "Flickan som lekte med elden" och ja...en hel del annat trivsamt. Jag var alltså på bio för första gången på fem år, och för första gången på säkert åtta år såg jag något annat än en barnfilm. Hiskeligt stor är den där bioduken och man kommer skrämmande nära aktörerna. Hög volym var det också men det var nog bara två som hörde att jag pep det strax innan filmen ens hade hunnit börja. En ny (icke-) talang har jag upptäckt också, om den ska skrivas in i mitt CV återstår att fundera på men nog vore det väl på nåt twistat sätt bra att kunna säga att man är dålig på att dricka rödvin? Jag menar - det borde ju i rimlighetens namn innebära att det alltså är något jag avstår ifrån att göra och därmed blir jag attraktivare på arbetsmarknaden för vem vill ha en rödvinsberusad medarbetare liksom?


Helgen skräckmoment var inte actionscenerna i biofilmen utan övningkörningen med Ängelen. Hon kör riktigt bra på släta vägen dvs när man kommit ut från parkeringar, växlat klart och sånt trams, då går det som tåget! Det är "bara" de små, små detaljerna som att hitta dragläge och rätt växel kvar......*host* Jag vet, jag är en riktigt dålig handledare som inte FÖRST kört sjutusen varv på en grusplan med henne, vi ska göra bot och bättring....nån dag!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards