Alla inlägg den 14 september 2009

Av Catten - 14 september 2009 22:18

 

Pernilla Wahlgren fick krama honom......jag vill också!

 

 

  

 

Foto: Cathrine Edvall

Av Catten - 14 september 2009 17:20

Ni vet, listor är ju till för att göras...när jag var ganska mycket yngre än vad jag är nu och läste det där lilla häftet med tecknade kärleksserier och annat dravel i så ville jag såååå gära bli känd. Oklart för vad, men jag fattade iallafall att man måste vara kändis för att få alla sådana där roliga snuttifieringsfrågor som alltid fanns med nånstans där i häftet. Jag svarade på alla frågorna i andanom och längtade efter den dagen då JAG skulle få bli utfrågad av en äkta journalist. Som vi alla vet har den dagen inte kommit (ännu) och därför fyller jag på i min pseudokända blogg med mina listor, håll till godo med ytterligare en:


Nämn en skönhetsprodukt du inte skulle klara dig utan!
Räknas choklad som skönhetsprodukt? Inte det nä...då får jag väl säga mascara.


Vad kommer du att införskaffa till hösten/vintern?
Införskaffa brukar betyda köpa....då blir svaret: förmodligen ingenting!


Nämn ett plagg som vi aldrig kommer få se dig i.
Blåjeans. Det är bara inte jag liksom....

Vad gillar du bäst hos dig själv utseendemässigt?
Mina händer är rätt okej, och de "sorgsna hundögonen" har jag fått komplimanger för så jag tror på dem =)

Sveriges sämst klädda enligt dig.
Jag kanske? Tänker sällan på sånt faktiskt.


Nämn en bloggare som du tycker klär sig i din smak!
Nu läser jag ju inte modebloggar - men Yasha hade en bild i sin blogg på en snygg klänning en gång!


Vilket är ditt drömjobb?
Korrekturläsare, eller kanske subtitleskrivare (det heter nåt annat som jag inte minns).


Vad är det som utmärker just din blogg?
Förhoppningen jag har är att folk ska tycka att jag är rätt ordekvilibristisk och humoristisk trots allt gnäll.


Vad ligger högst upp på din önskelista just nu?
Surprise: Ett jobb.


Av Catten - 14 september 2009 15:30


Det var en effektiv - om än otrevlig - bantningsmetod. Minus 2,3 kilo sedan i tisdags. Jag rekommenderar den dock inte utan tror mer på din "sunt förnuft"variant!

Av Catten - 14 september 2009 15:27


För att pigga upp mig själv och andra måste jag visa:



  


Jag har bestämt mig för att jag mår bättre imorgon och då ska jag plocka och smaska i mig den här lilla godingen, min allra första mogna egenodlade tomat!

Av Catten - 14 september 2009 13:51


Det är tydligen svårt. för en del. För före detta män i mitt fall. Eller "män" är ju stort sagt, jag har ju bara en....Men svårt att släppa taget har han tydligen. Han anser på fullaste allvar att han har nån slags "rätt" att fråga ut - inte mig - men våra ungar vart jag åker, vem jag träffar, vad personen/erna i fråga heter, bor och jobbar med. Detta inte bara en gång utan om och om igen. Ängelen blev utsatt för tredje graden när de var här en sväng för 14 dagar sedan och han insåg att det satt någon i mitt kök. P18 var här en sväng igår med en hel kasse plommon från exträdgården eftersom hans ömma fader (iofs helt riktigt) förutsatt att jag givit bort de jag plockat. Idag loggar han in på msn och undrar om personen som fick plommonen uppskattat dem, ville ha mer, om jag skulle dit snart igen osv osv.


Jag hade så himla gärna velat kunna säga att han frågar av omtanke men det är knappast känslan jag får när han fortsätter med att berätta om att han minsann ska få besök om 14 dagar och att han då vill att Ängelen ska vara där (trots att det är "min" helg) så att hon får träffa föremålet ifråga. Alltså gör han om samma sak som han gjorde med "till- och-från kvinnan": involverar ungarna på allra första dejten trots att han rent schemamässigt egentligen inte skulle behöva göra det....för att "bräcka" mig?


Så fortsätter han på msn med att berätta om hur hans ekonomi förbättrats nåt oerhört sedan vi separerade (trots att ungarna berättar om motsatsen, om hur det ekar i kyl och skafferi, om hur han hävdar att han inte kan skjutsa eftersom han inte har råd mm), om hur bra han mår, om hur damerna jagar honom, om.....ja, en massa jaddajadda helt enkelt som han fortsätter med trots att han inte får svar från mig. "Blocka honom" säger vännerna till mig - men jag har honom hellre på msn än i telefon eller utanför min dörr, vi måste ju för ungarnas skull ha någon form av kommunikationskanal?


Hur gör man?


Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards