Alla inlägg den 20 april 2009

Av Catten - 20 april 2009 14:51


Eftersom det av märkliga anledningar inte gick att ta sig in på diagnossidan beslöt jag mig för att kasta mig ut i "skarpt läge" *L* Dristig likt få loggade jag istället framgångsrikt in på _det riktiga testet_ och loe and behold, jag gjorde det....


Och måstemåstemåste få skryta med resultatet: 90% rätt, där 75% var gräns för godkänt - gjort på 12 minuter av 30 tillåtna. Nu är det "bara" resten kvar......

Av Catten - 20 april 2009 11:09


 vara roligare.


Om det hade funkat att logga in och göra den där diagnosen vill säga....jag blev inte accepterad idag heller, vilket innebär att jag måste få ytterligare ett nytt lösen och sen vänta 24 timmar innan jag loggar in. Otroligt välfungerande system måste jag säga. Inte för att jag har någon brådska, i fredags kom äntligen min lille upptagne handläggariller på besök och då berättade han att jag "först och främst" är inskriven här till den 31 maj.


Det låter ju bra att ha heeeeela 1½ månads sysselsättning bokad, men om jag mest ska sitta av tiden och vänta på att saker som står utanför min kontroll ska fungera så blir det ju en tveksamt intressant sysselsättning. Missförstå mig rätt, till skillnad från en del andra som är här så har jag på eget bevåg föreslagit den här utbildningen och är alltså här på alldeles eget initiativ. Men jag tycker inte om när saker som egentligen borde vara lättlösta krånglar.


Ett "institut" som sysslar med att utbilda folk inom data på olika nivåer borde ha en välfungerande server - det är min ödmjuka åsikt i alla fall, samt personal som är tillgänglig när det som borde fungera inte gör det. I mitt - och många andras fall är information färskvara. Nu "läser jag i förväg" och lägger en massa ny kunskap ovanpå det jag ännu inte fått möjlighet att testa av och det känns tveksamt. Inte för att jag har något alternativ - jag kan ju inte gärna sitta och blogga hela dagarna, så mycket händer det inte i mitt liv och alla tankar jag tänker är inte för publicering.


Jag får väl ta mig en liten "bloggvandring" och se vad ni andra hittat på sen i morse *L*

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards