Alla inlägg den 23 april 2009

Av Catten - 23 april 2009 19:44


Ingenting ska man få bestämma själv, tänk att det alltid finns folk som vill ha ett ord med i laget.....*muttrar*


Nåväl, bortsett från det haver Catten idag varit på "Melodifest" - alla niondeklassare i kommunen har fått vara med och tävla med helt egna låtar och ett av de band som gick vidare var det som Ängelen spelar bas i!!!Nio tävlande bidrag hade genrep ikväll, mycket varierande både i utförande och innehåll. Alltifrån popschlager via visa, hiphop och reggae till riktigt growlande och sång a la Anette Olzon. Wow. Jag är imponerad!


Det märktes väl vilka ungar som lever för sin musik och vilka som "bara" lärt sig på musiklektionerna, men det är inte så väsentligt - det viktiga är att de har KUL, och bortsett från nervositeten verkade de ha det.*nynnar* "Musik, ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik!"


Imorgon går finalen av stapeln, men en riktig jury som ska bedöma innehåll, framförande, "hitkvaliteten" och kora en vinnare. Vad de vinner utöver äran minns jag inte *förvirrad*. Det var som sagt genrep och komframåsäjen jon berättade mest hur han tänkte kommaframåsäja imorgon....Men! Han berättade att det hela ska broadcastas via webb och så fort jag har fått tag på länken så kommer den upp här - för ni är såklart riktigt, riktigt nyfikna!?  ;-)


Edit: Det finns inte ekonomi att köpa plats på en server så man använder sig av en gratissida med alldeles för lite lina så tyvärr, tyvärr alla ni hundratusentals nyfikna som ville lyssna - det går inte =(

Av Catten - 23 april 2009 11:17


Djupdyket var ett igenkännande, något mitt undermedvetna visste ....


Jag befinner mig på en punkt där jag befann mig för ungefär ettåetthalvt år sedan. Prata, prata, prata, hela dagar och halva nätter, flera gånger om dagen och ibland flera timmar i taget. Prata, prata, prata, vilja, vilja, vilja.


Men över alltihop hänger känslan av att inte komma vidare. En sån upprepning vill jag inte vara med om. Så då går vi inte vidare. Punkt.

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards