Alla inlägg den 10 april 2009

Av Catten - 10 april 2009 11:28


Sisådär treånhelv timme senare hr jag varit och sjungit om Jesu lidande och nu känns allt mycket bättre! *S*


Nämen seriööööööst alltså, jag är ju som min käre fd kollega herr R brukade säga: kvickilsk. Jupp, det är sådan jag är och jag försööööker bearbeta det, men ibland rinner sinnet liksom. Speciellt när det gäller vissa företeelser /personer som aldrig kan släppa taget....Nog om det.


Idag har jag fått inte mindre än fjorton stycken påskkramar. Det var trivsamt. Jag gillar att kramas. Det hör till de extrema ovanligheterna att jag kramar fjorton personer på en dag, än mindre på tio minuter liksom. Jag tror jag ska åka på turné med den idén: "Mer kramar åt folket" - jag tror fullt och fast på att man kan bli en bättre människa av närkontakt, och då menar jag inte hejdlösa sexuella utsvävningar. Fast sådana kan också vara trivsamma i och för sig.


Nä, jourhavande kramare vore väl nåt? Kan man få statliga bidrag för sådan verksamhet tro...

Av Catten - 10 april 2009 08:03


kan vara en oerhörd tillgång i livet - den visar att man är framåt och intresserad, vill veta och lära sig mer. Nyfikenheten kan ta oss till platser vi inte visste fanns och jag tror att det är nyfikenheten, och inte nöden som är uppfinningarnas moder.


Men det finns ju negativ nyfikenhet också, tyvärr. Den begagnar man sig av när man smyger runt bakvägar, tjuvkikar på saker man inte riktigt har med att göra, ställer frågor OM istället för TILL, luskar och funderar. Vill man veta något om någon och har direkta kanaler till personen ifråga är det så oerhört mycket trovärdigare att vända sig direkt dit istället för att gå via andra.


"Bakomryggensnack" och folk som utger sig för att vilja göra andra en tjänst men sladdrar vitt och brett om det och ser till att själva få en vinst i det de gör är ytterligare en sak jag är hysteriskt och horribelt trött på. Den som påstår att det finns helt ickeegostiska handlingar förfar ovarsamt med sanningen...men förmodligen finns det de som skapar sig alldeles egna sanningar utefter vad som passar dem just för tillfället?


Btw så har min besökstatistik ökat på senaste tiden, jag förmodar att det har ett visst samband med ovanstående text så: Varsågod, enjoy my words of wisdom..........

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards