Alla inlägg den 8 april 2009

Av Catten - 8 april 2009 21:10


Här går det undan i svängarna.


Idag ringde handläggarillern och meddelade att jag pga avhopp kunde få påbörja datautbildningen med start på tisdag istället för "nån gång i månadsskiftet april/maj". Dessutom skulle det tydligen inte omintetgöra tidigare planer utan de ska helt smidigt kunna haka på när (om) jag blir "certifierad". Nu är det "bara" en sak som ska klaffa - tålamodet!


Jag minns hur det var då, för hunnnra år sen när jag började läsa på KomVux och för första gången kom i kontakt med en dator. Så okunnig var jag och så anti datorer att skärmarna började flimra när jag gick förbi......Sedan dess har jag lärt mig ett och annat (tom att rensa tempfiler*L*), det mesta meddelst eget pyssel och pill och det jag inte fått till har jag helt sonika struntat i  - jag har klarat mig bra ändå! Tiden på skolan har lärt mig ytterligare småtricks men nu ska det ju bevare mig göras strukturerat och tentas av.


För en "trial and error"personlighet som mig kan det nog bli smått omständigt och som sagt - tålamodsprövande. Men å andra sidan så är det väl också en sak jag behöver öva på - tålamod!? Åsså händer ju det där ännu en gång: alla trevliga människor som jag lärt känna, känt mig mer eller mindre samhörig med försvinner ur mitt liv med ett poff och jag börjar om från scratch, fast så jävla übersocial, trevlig och framför allt flirtig som jag är så lär det väl lösa sig - ännu en gång.......*sucka*


Missförstå mig rätt nu bara: jag är enooooormt glad och tacksam för att jag har sysselsättning och slipper att gå hemma och sega, det blir varken humör eller mående bättre av, förutsättningarna för att gegga in sig i en massa underliga tankar och funderingar ökar markant - eller hur? ;-)

Av Catten - 8 april 2009 11:49


Jupp - idag och ända fram till tisdag ska Catten njuta av hellediga dagar och långa lata sovmorgnar!


Eller, vänta lite nu.......imorgon ska jag sjunga på eftermiddagen, på två ställen. På långfredagen ska jag sjunga, samling klockan 8.30 På lördag är Ängelen och jag bortbjudna på påskamiddag. På söndag ska jag sjunga, samling klockan 9.00


Hmmm, jag får nog revidera min uppfattning om ledighetoch  lata sovmorgnar?


Men IDAG är jag iallafall ledig, jag "ska bara" tvätta, ringa tre pliktochavnöden telefonsamtal, åka och storhandla och sen köra Ängelen och Slemmy till bion i stora staden.


Ledig.........?



Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards