Alla inlägg den 1 april 2009

Av Catten - 1 april 2009 17:14


* Gått en snabb och skön lunchpromenad med L.


* Fått ett fullständigt oväntat och faktiskt ovälkommet sms - jag trodde vi var klara med sådant, vart tog "sätta stopp och gå vidare" vägen liksom?


* Städat balkongen, dvs klippt sönder julgranen och packat i säck, kastat silvereken från i höstas, ställt fram clematisen - fortfarande ordentligt insvept i filt dock, sopat golv och torkat stolar och bord = klart för kommande soliga dagar!


* Gett Ängelen ett preliminärt men ändå positivt besked som fick henne att "springa runt som en galen hund av glädje" =)


* Diskat, ibland får man sätta sig över sin avsky.


* Fixat kaffe för balkonghäng med senaste goa boken: "Jag tror vi behöver prata faktiskt" av Jon Jefferson Klingberg. Ruskigt utlämnande om en skilsmässa....


* Tagit ett beslut som ytterligare spädde på humöret som är på uppåtgående mycket tack vare vädret!


* Hastigt och lustigt beslutat mig för att söka ett jobb jag egentligen inte har kompetens för men mycket väl skulle kunna utföra ändå. Postat och klart!


* Mig veterligen inte blivit 1 aprillurad - men dagen är ju inte slut ännu.


Mmmmjodå - på det stora hela en riktigt bra dag so far!

Av Catten - 1 april 2009 08:52


Jo, det vet jag att jag är - men däremot inte om jag lyckats bli lurad ännu idag?


Jag är inte orolig, jag är helt säker på att det kommer att komma en del mer eller mindre humoristiska och genomtänkta försök till lurerier under dagen. Själv luras jag inte, jag kommer sällan på de där guldgrejerna som är både trovärdiga och roliga liksom.....Dessutom är jag alltför troskyldig, för att vara riktigt rolig att lura, jag går på i stort sett allt - varför skulle folk ljuga liksom? Att göra det en specifik dag är ju inte mycket bättre än att göra det vilken random dag som helst liksom......


Jag ska nog ta mig en kik i den lokala blaskan och se om jag kan komma på vad som är årets aprilskämt där - men sååå mycket av det som står i tidningarna nu för tiden verkar så fullständigt osannolikt att nästan vad som helst skulle kunna vara ett aprilskämt?

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards