Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Förlåt!

Av Catten - 13 juli 2009 13:17


Jag brukar inte be om ursäkt för att jag är den jag är, gör det jag gör eller tycker det jag tycker - men idag börjar jag med att säga förlåt - för det här kommer att bli en urusel gnällblogg! Tycker ni att sommaren ska innehålla enbart ljuvt och glatt kan ni sluta läsa här liksom.


För fy satan vilken miserabel dag det här är. Jag väcktes av ytterligare ett fullständigt innehållslöst och meningslöst sms vid åttatiden - naturligtvis alldeles för tidigt för uppvaknande! Kunde jag somna om? Näää då, för när jag kisat mig till vad som stod på den PYTTELILLA displayen på mobilen insåg jag att kisandet inte berodde enbart på morgonblindhet och ålderdomssynsvaghet utan på att mina ögon var fullständigt igengeggade.


Inte bara de, utan även näsa och hals hade fått ta del av gegget. Infekterad - IGEN! Satan i gatan vad jag är trött på de här random infektionerna som bara kastar sig över mig! Nässprej finns inte i  Cattkorgen, halstabletter finns inte i Cattkorgen, duscha orkar jag inte ens tänka på att göra, kläderna jag drog på mig är av det slaget att  modebloggerskorna hellre skulle dö än tänka på att de en gång skapats, jag vill/kan inte byta kläder utan att duscha - alltså går jag inte ut, alltså kan jag inte köpa medikamentsubstitut. Ängelen har jag dumpat hos morföräldrarna tills imorgon - alltså kan hon inte handla åt mig.


Jag skulle kunna ringa till A eller E och be dem rycka ut, men jag orkar inte umgås med någon av dem ens den lilla minut det skulle ta att överlämna det inköpta, alltså får jag sitta här och ha ont och tycka synd om mig själv. Himlen är lika grå som jag känner mig. Jag har ont i näsan. Jag är fullkörd med kliande myggbett och känner mig svullen som en gurka i en spritbål. Svullen ja, öl- ochproteindieten gjorde susen så länge jag stod på den, tillbaka på normalkost inser jag att jag sprängt alla gränser (som jag iofs aldrig varit så noga med att sätta upp), den lilla biten död vildgris jag åt i lördags spökar fortfarande.


Humöret är på absoluta nollpunkten och på väg neråt, jag kan inte riktigt sätta fingret på varför och tja...det finns nog bara ett enda ord att säga om den här dagen:


Urrrrk!

 
 
GladaKatarina

GladaKatarina

13 juli 2009 15:30

Down down down on good ol' rock bottom. Start diggin'. ;-/

Men helt ärligt: hur jobbigt det än är, så lyckas du verkligen vräka ur dig på ett underhållande sätt. Älskade gurk-liknelsen. ;-)

Och framför allt: STACKARS DIG!!! Detta har du inte förtjänat! Önskar att jag kunde "blogga över" lite medikamenter, men bloggagratis har så sorgligt ont om fiffiga fuktioner. ;-)

Sköt om dig, krya på dig!

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Catten

13 juli 2009 16:33

Tack för det vännen - omtanke värmer! Som synes så lyckas jag inte i längden med mina "down-dagar" men lika glad för det är jag! =)

 
m

m

13 juli 2009 18:36

En pisseplättskitbajsdag för dig stackare.
Men jag undrar en sak-sväller verkligen gurka i spritbål? Har aldrig ens haft gurka i sprit*skrattar* Ser fram emot majskorn, aubergine och sparris i nästa drink.

http://mofs.bloggagratis.se

 
mira

mira

13 juli 2009 18:47

håller med ovanstående... tom dina gnällbloggar är lite underhållande. :-)

http://metrobloggen.se/missne

 
Ingen bild

Catten

13 juli 2009 20:53

Alltså - det där är ett gammgammalt internt skämt Mofsan, sväller gör den ju egentligen inte, men eftersom gurka består så mycket av vatten så drar den åt sig alkoholen och på en fest i min yngre ungdom fick jag aaabsolut inte dricka av bålen, men äta av "frukten"...att gurkan vid det laget var rejält "marinerad" tänkte nog ingen på och jag blev glad i hatten och svamlade hela kvällen om de "svullna gurkorna" jag ätit...

Tack för det mira - om inte annat så piggar ju sådana kommentarer upp! =)

 
Ingen bild

J

13 juli 2009 22:27

Usch,känner igen äckeldagar.Skönt att det blev bättre i alla fall!=)
*kramar Catten i förebyggande syfte*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catten - 12 januari 2021 20:59

vad svårt det är ibland att komma till skott med att skriva, trots att det finns massor som jag behöver skriva av mig? Den 4:e fick jag besked om att jag har ny chef till 100% som ska ge mig uppdrag på 60% och att min fd chef har 40% av min tid. ...

Av Catten - 1 januari 2021 20:18

med komplett fullt upp. Nytt uppdrag samt därmed sammanhängande utbildning på jobbet, flytt till en betydligt bättre lägenhet men även besiktningar och extraaktiviteter, jul- och nyårsfirande med restriktioner, pappa som utsatts för bedrägeriförs...

Av Catten - 23 november 2020 13:52

om man precis kan kalla det för "bostadskarriär" när man flyttar från hyrestvåa till hyrestvåa? Men för mig personligen känns det ändå så, främst för att jag flyttar från tredje våningen med dyr utomhusparkering "i mån av plats" till marklägenhet med...

Av Catten - 19 november 2020 16:13

aldrig gjort anspråk på att vara ofelbar. Tvärtom är jag ofta medveten om att jag "borde" gjort annorlunda, bättre, mer, högre osv nästan av födsel och ohejdad vana. Därför blir jag nog lite extra stött när en person som jag en gång stod mycket n...

Av Catten - 8 november 2020 17:25


så innerligt tråkigt och oerhört opraktiskt att vara i isolering i väntan på provsvar. Mest opraktiskt var onekligen att jag hade typ ingen mat hemma, så igår satt jag och funderade ut att om jag åkte till affären strax innan den stängde vid 22, ...

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards