Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Catten - 7 juli 2009 12:14


Jag vet inte vart jag ska börja, så mycket har hänt, så många ställen har jag sett, så många människor har jag mött.....och INGENTING har varit dåligt!


Det har varit fem dagar av fröjd, fest, närhet och gamman. Fem oförglömliga dagar där jag levt livet fullt ut och mått oförskämt bra. Jag har åkt Jagga, jag har käkat på lyxrestaurang och vägkrogar, jag har seglat i en stilla slör på Mälaren, gungat Jonken på Sundbyholm *L*, druckit mer bärs än sammanlagt tidigare i livet, träffat människor som jag aldrig skulle mött annas, sittdansat på Nisses, fått krama Lo och T irl, cruisat i V-ås bland obeskrivbara fordon, fått en sång tillägnad mig och blivit sjungen om *rodnar*, varit på min första karaoke, snackat engelska så det stod härliga till, tupplurat väldigt behagligt, skällt på en raggare på Donken (mindre genomtänkt), coachat en tvehågsen, och mött kärlek, kärlek, kärlek!


Det är svårt att komma ens i närheten av att utförligt kunna tacka alla för allt, men B: Tack för resan, utan dig hade inget varit möjligt, *me love you longtime*! M, M och E: Tack för logi och seglats, min första någonsin, som gav mig en rent underbar bränna - och fylla. Catter ska inte dricka GT i en sittbrunn! Tack M för handhållning, biljettbokning, övernattning och taxi.Tack  T för omtanke, suverän lasagne och hudlotion *S*. Tack J för träffen och ett och annat ret ;-) Tack Le för att du kom och spelade lite go musik för mig så att jag klarade raggarhelgen. Tack Lo för att du ville rädda mig från Nisses! Tack Spinnande kissekatten för lungt och lågmält sängsällskap sista natten på turnén, det behövdes som omväxling.......


Och kvar på hemmaplan: Tack SnyggotÅ ( ifortsättningen även känd som Gambia-tanten*L*) och E som med ojämna mellanrum hört av sig och kollat så att jag hållit mig någotsånär på banan. Jag var på banan - rätt mycket om jag ska vara ärlig! =)


Nu återstår det att landa i vardagen igen, vilket idag innebär att tvätta, men till och med det kan jag göra med ett belåtet leende på läpparna. Hassegu vad jag har haft det bra...........

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards