Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Catten - 13 juli 2009 16:29


det ligger nog tydligen inte riktigt för mig längre, det där att deppa ihop och gräma mig även om jag mår ruffligt bitvis?


Snoret och geggan har släppt, jag har bakat kolakakor och tröstätit några stycken för att riktigt spräcka både gränser och byxlinningar, läst lite i en eftersläntrarbok jag glömt att jag hade och har man sett på fan; lyser inte solen lite nu också minsann!


Det kanske inte är en så himla dålig dag ändå.......... =)

Av Catten - 13 juli 2009 13:17


Jag brukar inte be om ursäkt för att jag är den jag är, gör det jag gör eller tycker det jag tycker - men idag börjar jag med att säga förlåt - för det här kommer att bli en urusel gnällblogg! Tycker ni att sommaren ska innehålla enbart ljuvt och glatt kan ni sluta läsa här liksom.


För fy satan vilken miserabel dag det här är. Jag väcktes av ytterligare ett fullständigt innehållslöst och meningslöst sms vid åttatiden - naturligtvis alldeles för tidigt för uppvaknande! Kunde jag somna om? Näää då, för när jag kisat mig till vad som stod på den PYTTELILLA displayen på mobilen insåg jag att kisandet inte berodde enbart på morgonblindhet och ålderdomssynsvaghet utan på att mina ögon var fullständigt igengeggade.


Inte bara de, utan även näsa och hals hade fått ta del av gegget. Infekterad - IGEN! Satan i gatan vad jag är trött på de här random infektionerna som bara kastar sig över mig! Nässprej finns inte i  Cattkorgen, halstabletter finns inte i Cattkorgen, duscha orkar jag inte ens tänka på att göra, kläderna jag drog på mig är av det slaget att  modebloggerskorna hellre skulle dö än tänka på att de en gång skapats, jag vill/kan inte byta kläder utan att duscha - alltså går jag inte ut, alltså kan jag inte köpa medikamentsubstitut. Ängelen har jag dumpat hos morföräldrarna tills imorgon - alltså kan hon inte handla åt mig.


Jag skulle kunna ringa till A eller E och be dem rycka ut, men jag orkar inte umgås med någon av dem ens den lilla minut det skulle ta att överlämna det inköpta, alltså får jag sitta här och ha ont och tycka synd om mig själv. Himlen är lika grå som jag känner mig. Jag har ont i näsan. Jag är fullkörd med kliande myggbett och känner mig svullen som en gurka i en spritbål. Svullen ja, öl- ochproteindieten gjorde susen så länge jag stod på den, tillbaka på normalkost inser jag att jag sprängt alla gränser (som jag iofs aldrig varit så noga med att sätta upp), den lilla biten död vildgris jag åt i lördags spökar fortfarande.


Humöret är på absoluta nollpunkten och på väg neråt, jag kan inte riktigt sätta fingret på varför och tja...det finns nog bara ett enda ord att säga om den här dagen:


Urrrrk!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards