Alla inlägg den 15 juli 2009

Av Catten - 15 juli 2009 19:38


Tja, det är inte mycket till liv egentligen...Vännen E håller på att bygga om sitt hus och idag for jag dit i akt och syfte att hjälpa till att bära lite byggskräp till tippen. Det visade sig bli en lång och innehållsrik dag då jag fick inneha diverse funktioner utöver byggjobbarens. Jag har varit fikafixare, spindelskrämmare (med tanke på min fobi undrar jag vem som skrämde vem bäst), sällskapsdam, barn/badvakt, fredsmäklare, grillmästare och telefonsvarare. Med andra ord inget som jag inte kunde tidigare.


En dag som tillbringats till 99% utomhus är inget jag är van vid - men jisses så skönt det har varit. Ikväll somnar jag säkert före halv två, ovaggad dessutom! Min breda glappkäft har jag lyckas hålla idag, och faktiskt inte ens behövt reparera skadan som uppstod igår - den blidde reparerad ändå Hassegu vad jag gillar storsinta människor som inte enbart vill vräka skuld på andra =)


Motionsrycket känns som om det får vila ikväll, jag har lätt kommit över de där 10 000 stegen/dag som jag föresatt mig att ta - vilket också innebär att den lille smygrökaren får stå i skogen och röka ifred utan att åtminstone jag kommer älgande och skräms så han skäms - men kul var det att se hans min när jag dök upp i skogen! Jaja, lite roar den lilla liksom....


Summering: ytterligare en BRA dag!

Av Catten - 15 juli 2009 01:57


Att hålla klaffen alltså.....när det som kommer ut bara är dret och dynga och sårar folk. Fast jag VILL ju säga sanningar, jag kanske bara måste lära mig att linda in dem lite bättre?


Å andra sidan - har man valt att vara med mig, så har man väl valt mig med alla mina fel och brister? Ehh..nä förresten, den frågan har jag ju ställt och fått svar på tidigare, det som är "charmigt" och "personligt" och anledningen till att man ursprungligen vill lära känna mig blir ju jobbigt för vissa i längden.....Nåväl, vi får väl se om det värker över - gör det inte det så gör det inte det och då är det så. Fatalist - javisst!


Kan man vara annat i det här livet? Nästa liv ska jag bli ett vitt oskyldigt litet lamm som skuttar runt på fluffiga molntappar, utan ett bekymmer i världen - inte ens vart nästa dassrulle kommer ifrån!


Tankesprång där.....halkade visst in på nån slajmig tvreklam....


För många tankesprång tror jag. Imorgon ska jag berätta om mitt motions- och hälsoryck, om den lille smygrökaren och  - kanske till och med något trevligt? Sov gott, ni som inte redan gör det!

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards