Alla inlägg den 26 september 2008

Av Catten - 26 september 2008 18:28

Fritidsgården vällde in för en stund sedan - det får de gärna, men när de bygger om min soffa till piercingverkstad kan jag hålla mig för skratt. Jag som är den blödigaste som går i ett par stålhättekängor står bara inte ut med nålar och blod och att den stolta innehavarinan av den nya piercingen ville visa mig hur snygg hon blev gladde mig....så där lagom mycket!


Jag nickade och tvingade mina läppar till ett leende när jag beundrade den svullna underläppen som iofs kommer att vara sketafin när svullnaden väl lagt sig, men just nu bara vände det sig i min mage.......


Öppnade min mailbox för en stund sedan och gjorde en reflektion. Det sades att posten snart skulle få lägga ner sin verksamhet när mailen slog igenom hos folket men jag tycker nog att de har ungefär samma funktion trots allt. Likaväl som att det inte kommer några personliga brev igenom brevinkastet så kommer det banne mig inte så värst många personliga brev i mailboxen heller. Det mesta på båda ställena är någon form av reklam och via nätet kommer det också veritabla OCEANER av mail som i rubriken har: Vb:Fw:Vb osv. Dem öppnar jag väldigt sällan för det är nio gånger av tio ett sånt där horribelt kedjebrev med änglar och skit.


Förmodligen finns det värre saker att hänga upp sig på i livet men jag verkligen hatar kedjebrev. Jag är alldeles för skrockfull för att inte skicka dem vidare när jag väl öppnat och läst dem så jag kastar dem direkt...ungefär som med reklamen i brevinkastet. Tänk vad trivsamt det vore att nån gång få ett riktigt långt och läsvärt personligt brev istället för massutskick från ett eller annat resebolag......*hintar*

Av Catten - 26 september 2008 17:15


 vara med på Sus fina idé om att ta en bild på samma plats en gång varje månad, men eftersom jag lider av ett redan hårt ansträngt teflonminne är det för mycket begärt att jag även ska komma ihåg att ta med kameran till jobbet. En av de vackraste platser jag vet är nämligen den jag redan tidigare visat här: Skatelövs gamla kyrkogård.


Om det blir fler så här underbara höstdagar - vilket jag hoppas för både kropp och själ - så ska  jag verkligen göra en ansträngning, men tills dess får ni nöja er med en anna bild som i allafall jag tycker är vacker och som för mig i mångt och mycket symbliserar hösten, skördetiden och "gusslånet":

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards