Alla inlägg den 8 september 2008

Av Catten - 8 september 2008 22:29

för tidigt - än finns det liv i Cattrackan!


Inte så överdrivet mycket i och för sig, men bäst vad det är sprattlar jag till i ett rastlöshetsryck och tar tag med något genom feberdimmorna. Nääää.....det där var en överdrift, jag har varit feberfri sedan i eftermiddags faktiskt och har tom bakat bröd....Lätt bröd, bara klafsihop och in i kall ugn men ändå - ett friskhetstecken att orka göra något mer än att förflytta sig mellan soffa, säng och dator. Ute har jag varit också - i den orangea regnrocken och med spiktramp/stålhättestövlarna - ända bort till ICA cyklade jag för att köpa nåt alldeles onödigt *rodnar*


Att jag var helt slut som människa när jag kom hem gjorde inte så mycket, jag tröstar mig med att jag fick lite frisk luft och det är bra för sjuklingar! Imorgon tänker jag satsa på att vara feberfri HELA dagen och på onsdag ska jag gå och jobba. På torsdag ska jag ha ett möte som kommer att göra ont men som är direkt livsnödvändigt att klara av innan det blir ännu värre. Nej, jag ska inte ta cellprov, det är faktiskt snäppet värre och lika nödvändigt men det skjuter jag på ett tag till.


Nu ska jag vältra mig i säng trots att jag är öm i hela kroppen av att ha legat alldeles för mycket den senaste tiden - men så länge jag inte kan komma på hur jag ska hänga kvar när jag sover hängande i knävecken i garderoben får det ju bli sängen - har hellre ont i ryggen än huvudet...Natti på er, slöfötter i alla läger!

Av Catten - 8 september 2008 12:48

Dags för gnäll igen - du/ni som till äventyrs inte orkar med det ombedes vänligen hålla för ögonen tills dess att texten är slut:


Feber på femte dagen. Feber, yrsel och ledvärk. Inte bra. Ingen ork. Ingen fästing heller. Bara feber och jättetrött! A påstår att det är influensa, barnen på dagis har nåt liknande....Jaha, men jag är inte, har inte och jobbar inte med barn? Kanske är det som Koalan föreslog; ebolavirus? Lika obotligt är det i vilket fall. T påstod att man inte "fick" ha feber mer än fyra dagar. Säg det till febern för racksingen, inte kan jag hjälpa det? Käka febernedsättande tar ju bara bort symptomet, inte orsaken? Förvirrad. Lite feberyr men försöker ändå hålla ihop mig. Orkar inte. Går och sover några timmar till!


Sådär, nu är svamlet och gnället över, ta bort händerna från ögonen, gå ut i världen och gör lite nytta ni som orkar! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards