Alla inlägg den 5 september 2008

Av Catten - 5 september 2008 15:59

för att kunna bestämma själv.....


Vaknade (nästan) av att min mobil började pingla den där oerhört irriterande signalen som innebär att någon ringer - det var min chef som undrade hur länge jag hade tänkt att de skulle vänta på mig *skäms* Jag minns inte riktigt vad jag svarade, men i stort sett gick det ut på att de tyvärr inte behövde vänta alls på mig och det verkade som om budskapet gick fram eftersom han avslutade med ett "krya på dig". Så missade jag ett studiebesök bl.a på Vadstena Kloster.....men å andra sidan så fick jag ytterligare en dos sömn. Vad jag än må lida av nu så är det iallafall inte sömnbrist.


Lyckades så småningom kräla mig in i duschen och parkera där en stund för att upptäcka att duschhandtaget (eller vad det kallas) också har en sjukligt blå färg. Ängelen som numera går under smeknamnet "Lilla Smurfan" föreslog att vi skulle använda aceton som färgborttagningsmedel men jag vet inte - det kanske tar färgen på vägg och golv också? Det skulle väl iofs inte vara någon större förlust eftersom Allbohus i alla badrum valt den där sjukligt gulpersikorosa nyansen som jag tycker är illamåendeframkallande men att ta bort den fläckvis är väl kanske inte ett smart drag?


Illamåendeframkallande var det också att käka ostkrokar och dricka latte till frukost, när man som jag inte käkat sedan två knäcke på frukostrasten igår. Osmart - men det fanns där och var lättillgängligt liksom! Nån dag ska jag bli vuxen och lära mig att käka klistrig fiberhavregrynsgröt med osötad lingonsylt och blåmjölk till frukost, kanske med en skiva barkbröd med 17%ig ost på. Det är ingen dag jag längtar till. Trots en protesterande mage sitter jag och funderar på om jag har nåt gottigt hemma att placera i den bake-off baguette jag har i frysen eller om jag måste tvinga min febrigt motsträviga kropp ut i friskluften.


Alternativet skulle ju vara att hotmuta Ängelen till att masa sig till butiken - men hon har Fritidsgård ikväll och förmodligen inte tid att käka med mig alls ! Moahahahahahaha.....då blir det mer baguette till mig!


Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards