Alla inlägg den 9 september 2008

Av Catten - 9 september 2008 14:54

energiutbrott som resulterade i brödbak var ett förebud om tillfriskanande....fysiskt åtminstone ;-)


Imorse - eller nja, vid tiotiden - vaknade jag feberfri och utvilad, rentav hyfsat pigg! Trots mediokert väder, dvs ösregn hela dagen är jag så nära sprudlande energi som en gammCatt kan komma. "Rastlös som en hundvalp" är det uttryck som kommer för mig - ett citat från gamla goda Danielsson&Pekkanini (btw: är det någon som har LP:n och vill rippa och skicka ;-)) och jag har vankat och vankat så långt som nu en trerummare på knappa 70m2 tillåter vankande. Funderade återigen på ommöblering ba'fatt få nåt att göra men insåg att både rummet och orken ändock har sina begränsningar.


En rejäl storstädning eller röjning nånstans är också något jag med glädje skulle sätta tänderna/tassarna i och det funkar ju inte heller så himla bra i mitt boende som inte innehåller mycket mer än det jag tog med mig i flytten för två år sedan. Att kasta en smörkniv eller två är ju inte mycket till röjning liksom? Pizzakartonger och pantburkar lider jag också en sorglig brist på, böcker kastar man INTE och de kläder som finns i min garderob är de jag behöver för att skyla min kropp efter arbetstid.


What to do? Jag har bloggat här, och jag har bloggat därborta. Läst de av era bloggar som uppdaterats sedan igår *L* och försökt babbla lite på olika ställen men nu är det ju så pillemariskt inrättat att folk i gemen befinner sig på arbetsplatsen så här dags och därför inte har tid för en bubblande Catt. Nåväl - det är väl bara att försöka härda ut till klockan är 16.30 och jag ska åka hem till H - det är EONER sedan vi träffades och det har varit en flytt sen sist. Gissa om jag är rent horribelt nyfiken?


Kaffe är väl knappast det jag behöver just nu för att lugna ner mig, men det känns som en lagom sysselsättning i brist på annat......I fredags med brännhet panna och värkande leder trodde jag aldrig mer att jag skulle känna det så men nu läääängtar jag till jobbet! =)

Presentation


Fortfarande lurvig - och rund igen:)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards